Connect with us

technokrata

Adások felvétele a TV-ből, winchester és DVD nélkül

Kütyük

Adások felvétele a TV-ből, winchester és DVD nélkül

Az Invitel bevezeti új digitális TV szolgáltatását, az InviTV-t.

Az Invitel Trió triple play csomagok a telefon és szélessávú internet kapcsolat mellett tartalmazzák az InviTV névre hallgató IP (internet protokol) alapú televíziós szolgáltatást is. A három terméket tartalmazó ajánlat egyelőre csak az Invitel bizonyos koncessziós területein hozzáférhető, az országos elérhetőségen a cég folyamatosan dolgozik. A csomagokban bemutatkozó InviTV egyszerűen kezelhető, személyre szabott digitális tévészolgáltatás, amely olyan speciális kényelmi funkciókkal rendelkezik, mint a „Tegnap TV-je”, a Megállítható, visszatekerhető adás, a Gyerekzár, a Videotéka vagy az „Elektronikus Műsorkalauz”.

Felhasználóként kedvünk szerint akkor és azt nézhetünk, amit csak szeretnénk, a megszokottnál ráadásul több csatornán – a mai, Vácott tartott sajtótájékoztatón elhangzottak szerint hetvennél is több csatorna áll az előfizetők rendelkezésére. A szolgáltatás feleslegessé teszi a műsorok kezdési idejéhez való alkalmazkodást, illetve a tévéújság használatát is. A „Tegnap tévéje” funkcióval bizonyos műsorokat akár 1-3 napra visszamenőleg is megnézhetjük, így nem kell többet aggódnunk, ha valamiről lemaradunk, és nem kell a műsorok rögzítésével sem időt tölteni. A szolgáltatás által biztosított tárhelyen bizonyos, kedvünk szerint kiválasztott műsorok bármilyen hosszú időtartamra rögzíthetőek, és később visszanézhetőek.

Ha esetleg váratlan esemény zavarja meg a nyugodt tévézést, a „Megállítható adás” funkcióval számos műsort megállíthatunk, majd a megállítás pillanatától bármikor folytathatunk. A Videotéka segítségével úgy kölcsönözhetünk az egyre bővülő választékú sikerfilmek közül, hogy el sem kell elhagynunk a szobát. Az Elektronikus műsorkalauz pedig rengeteg hasznos információt tartalmaz filmekről, szereplőkről, a műsorrenden kívül is. A Gyerekzár funkcióval akkor is megóvhatjuk gyermekeinket a káros tartalmaktól, ha ők a felügyeletünk nélkül televízióznak.

Az InviTV elérhetősége
Kezdetben a televíziós szolgáltatáscsomagok 26 csatornás Alap és 46 csatornás Családi konstrukciókban rendelhetők, de igény szerint az előfizetések tematikus csomagokkal bővíthetők. Amint az a sajtótájékoztatón elhangzott, csak olyan előfizetőknél vállalja a cég a bekötést, ahol stabilan biztosítani tudja a legalább 6 megabites sávszélességet; elkerülendő, hogy szakadozzon az adás.

A televíziós szolgáltatás – a teljesség igénye nélkül – a következő településeken érhető el: Adony, Ajka, Algyő, Apácatorna, Bag, Bajna, Bajót, Bakonyszentkirály, Baks, Balatonalmádi, Balatonfőkajár, Balatonkenese, Baracs, Bakonyszentlászló, Balatonfűzfő, Besnyő, Berhida, Bordány, Csolnok, Csömör, Csongrád, Délegyháza, Deszk, Devecser, Doba, Dömös, Dömsöd, Dorog, Dudar, Dunaújváros, Dunakeszi, Előszállás, Erdőkertes, Esztergom, Fót, Galgahévíz, Galgamácsa, Göd, Halásztelek, Herend, Hódmezővásárhely, Dunavarsány, Iklad, Isaszeg, Jánoshida, Jászapáti, Jászberény, Jászdózsa, Jászivány, Jászjákóhalma, Jászárokszállás, Jászfényszaru, Kerepes, Kesztölc, Kistarcsa, Kistelek, Kóspallag, Kulcs, Lábatlan, Mezőfalva, Makó, Mogyoród, Nagymaros, Nagyvenyim, Nyergesújfalu, Őrbottyán, Pusztaszabolcs, Rácalmás, Ráckeve, Röszke, Ruzsa, Sándorfalva, Sárbogárd, Sárisáp, Szada, Szatymaz, Szeged, Szegvár, Szentes, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szob, Taksony, Tokod, Tököl, Tura, Üllés, Úny, Vác, Várpalota, Veresegyház, Verőce, Veszprém, Zirc, Zsámbok, Zsombó.

A műszaki feltételeket az Invitel folyamatosan bővíti, az InviTV szolgáltatással mind újabb területeket fedve le, ezzel lehetővé téve, hogy egyre több előfizető választhassa a televíziózás legújabb élményét.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek