Connect with us

Hirdetés

technokrata

A TérErő legyen veled!

Kütyük

A TérErő legyen veled!

Holnap nyit a TérErő kiállítás a Műcsarnokban.

A K. Petrys Ház, a Műcsarnok és a T-Mobile közös rendezésében június 3-tól tekinthető meg a 12 kortárs festő műveit felsorakoztató TérErő kiállítás a Műcsarnokban. A kiállítás első napjától megvásárolható az alkotásokat és esszéket tartalmazó TérErő címet viselő album is.

A TérErő című projekt keretében 12 kortárs művész a kommunikáció szabadságáról alkotott véleményét, gondolatait alkotónként 12 festményen, összesen 144 műalkotáson keresztül tárja a nagyközönség elé.

Az alkotásokat a június 3. és 8. között a Műcsarnokban megrendezendő TérErő című kiállítás keretében tekinthetik meg az érdeklődők. Itt találkozhatnak majd Bernát András, Bukta Imre, Chilf Mária, Csurka Eszter, dr. Máriás, Duliskovich Bazil, feLugossy László, Nádler István, Roskó Gábor, Soós Tamás, Swierkiewicz Róbert és Szücs Attila festményeivel.

A TérErő című képzőművészeti projekt olyan gondolatébresztő alkotássorozat dokumentációja, melynek részeként a művészek motivációikról, felvetéseikről, gondolatvilágukról a műalkotásokon túl interjúk, portréfilmek formájában is számot adnak. A kiállítást követően a képek egy részét a támogató T-Mobile vásárolja meg, és a festményekből saját irodaházában állandó kiállítást szervez majd.

Június 3-ától kapható a Pálos György rendező, Winkler Nóra és Erdélyi Zsolt ˝Superman˝ közreműködésével készülő beszélgetések írott változatát és a festményeket, valamint Spiró György előszavát, illetve Petrányi Zsolt esszéit felvonultató album is. Ennek révén a kommunikáció és a művészet témakörét felölelő, képekben és szavakban egyaránt kifejeződő alkotói gyűjteményt is kézbe vehetnek az olvasók. A kiállítás és az album kurátora: Horváth Judit.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés