Connect with us

technokrata

Nyári VIP fesztiválcsomag a T-Mobile-tól

Kütyük

Nyári VIP fesztiválcsomag a T-Mobile-tól

Ingyenes belépők, luxus szállás és bulizás a haverokkal.

Idén júliusban a T-Mobile támogatásával startol a VOLT Fesztivál, a Balaton Sound és a Campus Fesztivál, igazi szupersztárok részvételével. A mobil szolgáltató által támogatott fesztiválokon – a május végén indult izgalmas pályázat keretében – a nyertes a rendezvények kiemelt sztárja, és felejthetetlen élmények részese lehet. A T-Mobile pályázatának keretében ugyanis 1+5 fős VIP fesztiválcsomagot nyerhetnek amatőr filmesek a VOLT, a Balaton Sound vagy a Campus Fesztiválra. A fesztiválcsomag 1+5 főre tartalmaz belépőt, szállást luxus lakóautóban, valamint italbónt 80.000 forint értékben. Az újszerű közösségépítő kezdeményezés keretében a nyertes és 5 barátja exkluzív ellátásban részesülnek az érintett fesztiválokon, ráadásul ez esetben az indulók kreativitásán és lelkesedésén múlik a játék, nem kizárólag a szerencsén. Belépőül a 30Y, a Neo vagy az Anima Sound System zenekarok számai szolgálnak a zenei fesztiválokra. A három zenekar számait május 22-től tölthetik le a pályázók a www.tefilmedtenyarad.hu weboldalról, hogy elkészíthessék hozzájuk saját kisfilmjeiket.

A Campus fesztiválcsomagért a Neo Miracle alkotására lehet elkészíteni a kisfilmet. A VOLT VIP nyereményért a pályázók a 30Y Dadog című számával indulhatnak, a Balaton Sound-ot kedvelők pedig az Anima Sound System More fire szerzeményét tölthetik le a pályázat weboldaláról a regisztrációt követően. Az elkészült kisfilmeknek lehetőség szerint három perc hosszúnak kell lenniük, de nem haladhatják meg a megadott zeneszám változtatás nélküli teljes hosszát.

Egy pályázó több kisfilmet is feltölthet, így növelve esélyét az fesztiválcsomagok egyikének elnyerésére. A beérkezett pályázatokat egy háromtagú szakmai zsűri értékeli. A nyertes alkotásokat a szervezők az érintett rendezvényen lejátsszák a T-Mobile kijelölt helyszínein, így minden fesztiválozó megcsodálhatja a kreatív munkákat, együtt nevethetnek, beszélgethetnek, vitázhatnak a filmes művekről. A pályázat 2008. június 20-ig tart.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom