Connect with us

technokrata

Újabb 5 megapixeles Motorola – autofókusz nélkül?

Kütyük

Újabb 5 megapixeles Motorola – autofókusz nélkül?

A Motorola egyelőre még egyetlen 5 megapixeles mobillal sem rendelkezik, de hamarosan már két ilyen modellje is lesz az amerikai gyártónak.

Immár hosszú hónapok óta nyílt titok, hogy a Motorola hamarosan be fogja jelenteni első igazán nagy felbontású kamerás telefonját: a Motorola ZN5 típusjelzésű újdonság egy candybar, vagyis hagyományos kialakítású mobil, melyben egy 5 millió képpontot számláló, Kodak fejlesztésű CMOS szenzor teljesít szolgálatot.

Most azonban napvilágot látott néhány kémfotó, melyen a Motorola ZN5 szétcsúsztatható kialakítású testvérmodellje látható. Érdekesség, hogy ennek a telefonnak az 5 megapixeles kamera moduljából állítólag kimaradt az autofókusz funkció, melyért igen csak nagy kár lenne, bár könnyen elképzelhető, hogy csak a kémfotón látható korai prototípusban nincs AF.

A Motorola első 5 megapixeles sliderphone-ja kapcsán említést érdemel még a négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul, a GPRS és EDGE támogatás, a Bluetooth 2.0 és Wi-Fi adatátvitel, illetve a microSD memóriakártyákkal bővíthető, 100 MB kapacitású integrált memória. UMTS, HSDPA és GPS-vevő nélkül elég nehéz dolga lesz ennek az új Motorolának, ha komolyabb sikereket szeretne elérni…Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom