Connect with us

TV2 videók a Weben

Kütyük

TV2 videók a Weben

Humoros, erotikus, műsoros – TV2 adások az Interneten, megújult formában.

A megújult külsejű Videa videomegosztó portálon elérhetőek a TV2, a VideaParádé és az Origo videói, ahol az adott csatorna alkotásai között lehet böngészni. Az adásokat a televíziós csatorna internet szerkesztősége tölti fel, és szerkeszti, a felhasználók pedig – a többi videóhoz hasonlóan – osztályozhatják az összeállításokat, hozzászólhatnak a fórumon a témákhoz, vagy véleményt mondhatnak az adott videókról. Címszavak alapján mindenki könnyen megtalálhatja a keresett anyagokat, amiket egy gombnyomással, akár e-mailben is továbbküldhetünk.

A Videa látogatói a TV2 hat különböző tartalmú alcsatornája között válogathatnak a gyakran frissülő videók közül: a TV2 Show a tévécsatorna saját készítésű szórakoztató showműsorainak legjobb pillanatait tartalmazza, a TV2 Ajánló böngészése során megnézhetjük, melyik műsort érdemes majd követni. A Humor a legjobb poénos videók tára, a TV2 Erotika a csatorna pikánsabb felvételeit gyűjti egy csokorba. A Sztárvilág alcsatornán a legfrissebb sztárpletykákat ismerhetjük meg, míg a TV2 Vélemény az aktuális témákban jártas szakemberek véleményét, interjúit tartalmazza. A videók a rövid egyperces ajánlóktól a hosszabb adásrészletekig minden műfajban megtalálhatóak a legnagyobb hazai videomegosztó portálon.

Az internetes oldal újabb csatornákat hoz majd létre a közeljövőben, hamarosan érkezik a MOME (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) és a Daazo (díjnyertes hazai és külföldi kisfilmek felülete) videótára is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom