Connect with us

technokrata

T-Mobile: jelentősen olcsóbb mobilozás az EU-ban

Kütyük

T-Mobile: jelentősen olcsóbb mobilozás az EU-ban

Akár 90 napon át jelentős kedvezménnyel telefonálhatnak az EU-ban a T-Mobile-osok.

Külföldön járva 26 európai országban 30 százalékos kedvezménnyel indíthatnak hívásokat a T-Mobile-osok. A legnagyobb hazai mobil szolgáltató havidíjas és Domino kártyás ügyfelei az új akciós roaming kedvezmény aktiválása esetén az EU meghatározott hálózataiból 30 százalékkal olcsóbban indíthatnak hívásokat, azaz például magyarországi hívószámokat 101 forintos percdíjjal hívhatnak. A kedvezmény 30 napra 300 forintos díj ellenében, regisztrációval vehető igénybe, és június 1. és július 31. között aktiválható (július 31-ei bekapcsolás esetén a kedvezmény augusztus 30-ig használható). A kedvezmény nem újul meg automatikusan, így a 30 nap lejártával igény esetén ismét aktiválni kell.

A kedvezményt érdemes a legegyszerűbb módon SMS-ben még az utazás előtt bekapcsolni. Havidíjas vagy Dominós ügyfélként a +EU kódot kell díjmentes SMS-ben elküldeni a 1430-as telefonszámra. Külföldi aktiválás esetén havidíjasként ugyanezt a kódot a +36-30/3444-888-as, Dominósként a +36-30/3444-740-es számra kell küldeni, de a kedvezmény a megfelelő hívószám felhívásával is beállítható. A két telefonszám felhívása, vagy az azokra küldött SMS-ek esetén az ügyfél a díjcsomagja szerinti díjait fizeti. Arra is figyelni kell, hogy külföldön Dominósként legalább 1.125 forintos meglévő egyenlegre és a roaming-szolgáltatás aktiválására szintén szükség lesz.

Az akciós kedvezmény a T-Mobile honlapján a My T-Mobile-ban, vagy a t-zones WAP-on az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton aktiválható. Az Internet vagy a WAP használata esetén az adatforgalom díja megegyezik az előfizető által használt díjcsomag díjszabás szerinti díjával. A kedvezmény aktiválása emellett országszerte bármely T-Pontban személyesen is kérhető. A kedvezmény a World Class és a Világjáró Classic díjcsomaggal rendelkező ügyfelek számára nem érhető el.

A kedvezmény az Európai Unión belül az alábbi hálózatok mindegyikéből indított hívásra érvényes:Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

önmagát fertőtlenítő kilincs
Mate 20 X

SmartPhone

Megérkezett a Huawei első 5G-s okostelefonja

2019. október 19. szombat
wifi 6

Kütyük

Megérkezett a Wifi 6, amely kisimítja ráncainkat

2019. október 17. csütörtök
nokia android frissítés hmd global

SmartPhone

Megkezdődött a Nokia okostelefonok android frissítése

2019. október 16. szerda

Dotkom