Connect with us

technokrata

Samsung U800: a Nokia 6500 classic kihívója – júliustól nálunk is!

Kütyük

Samsung U800: a Nokia 6500 classic kihívója – júliustól nálunk is!

Először április közepén írtunk róla, most pedig hivatalos formában is bemutatkozott a Samsung Soul (Sprit of Ultra) széria klasszikus (candybar) formájú változata.

A közelmúltban debütált Soul U900 folytatásaként, az U800 is azonnal magára vonja a tekinteteket egyszerű, letisztult formájával, szálcsiszolt fémborításával. Az U800 mindössze 9,9 milliméter vastag, mely mérethez 111 milliméteres hossz és 46 milliméteres szélesség társul.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett Samsung SGH-U800 GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s) hálózatokban használható, ellenben a Wi-Fi kimaradt belőle. A Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller és az USB 2.0 interfész szinte már magától értetődik.

A Samsung SGH-U800-ba többek közt egy QVGA felbontású és 2 colos képátlójú TFT kijelző, egy 3,2 megapixeles, LED-vakus digitális fényképezőgép modul, illetve egy sztereó FM rádióvevő (RDS) is került. Az 1 GB-os belső memória microSD memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető.

A készülék öt különböző színben lesz elérhető, Soul Grey, Platinum Silver, Metallic Black, Soul Pink és Amethyst Violet árnyalatokban. A természetesen MP3 kompatibilis Samsung újdonság árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információink. Az U800 először Németországban lesz elérhető június elejétől. Utána Európában, Közel–Keleten, Afrikában, Délnyugat–Ázsiában, Délkelet–Ázsiában és végül Dél-Amerikában is hozzáférhetővé válik. A telefon Magyarországon várhatóan júliustól lesz kapható.

˝A Samsung életében az U800 fontos mérföldkő. Bizonyítja, hogy a Samsung nem csak egy formavilágban tud vezető szerepet betölteni. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a formatervezés minden területén világelsők legyünk. Beleértve ebbe a slider, a kagyló és a klasszikus kialakítású telefonokat is˝ – hangsúlyozta Geesung Choi, a Samsung Telekommunikációs Üzletágának elnöke.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom