Connect with us

Hirdetés

technokrata

Foci EB láz – mi is rúghatjuk a bőrt!

Kütyük

Foci EB láz – mi is rúghatjuk a bőrt!

Nyakunkon a foci EB, próbáljunk hát ki egy mobiltelefonokra szánt foci játékot!

Az Electronic Arts a közelgő rangos sportesemény kapcsán kiadta az UEFA EURO 2008 Mobile nevezetű játékot, melyet én egy Nokia N82-es készüléken próbáltam ki. A telepítéshez egy mintegy 700 KB-os állományt kellett letölteni a telefonra, és néhány pillanattal később már meg is ejthettem az első kezdőrúgást.

Előtte természetesen átestem az elmaradhatatlan beállításokon, vagyis például megadtam, hogy hány perces legyen egy mérkőzés, milyen nehéz legyen a játék, illetve, hogy engedélyezett legyen-e a les. Az első meccsek közben rendkívül sokat segítenek a szoftver által megjelenített tippek és trükkök, melyekre mindenképpen érdemes odafigyelni, hiszen csak ezekre odafigyelve érhetünk el komolyabb sikereket.

Ha csak gyors kikapcsolódásra vágyunk, érdemes a Quick Match-et, vagyis a barátságos meccset választani, de ezenkívül természetesen akár egy egész EB-t is bármikor végigjátszhatunk, persze csak ha van elég időnk. A büntető rugások szerelmeseinek jó hír, hogy a játéknak tizenegyes rúgásokra kihegyezett üzemmódja is van. A grafika egyébként közepesnek mondható, e tekintetben például a FIFA08 N-Gage játék beelőzi az UEFA EURO 2008-at. A játék függőleges és vízszintes kijelző módban egyaránt használható, a fontosabb események (például gól, vagy szabálytalanság) visszajátszása pedig szabadon tekerhető és le is állítható.

Hogyan szerezhető be a játék? T-Mobile előfizetőknek a 17123-as, Pannonosoknak a 1777-es, Vodafone-osoknak pedig a 1744-es számra kell elküldeniük az EA SMS kódot. Az elküldött SMS belföldi T-Mobile, Pannon és Vodafone előfizetők esetében díjmentes, mely nem tartalmazza a játék kiválasztásához és letöltéséhez szükséges adatforgalom díját és a játék árát. A játék pontos ára a fizetés jóváhagyását megelőző WAP oldalon található. Az adatforgalom a saját tarifacsomagnak megfelelően kerül kiszámlázásra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés