Connect with us

Ducati mobiltelefon a száguldás szerelmeseinek

Kütyük

Ducati mobiltelefon a száguldás szerelmeseinek

Ez a készülék kifejezetten az olasz motorgyártó cég rajongóinak készült.

Minden jel arra mutat, hogy a motorsport és a mobiltelefónia egyre inkább összefonódik egymással, hiszen alig néhány hete számoltunk be az LG Viewty limitált darabszámban készülő Talmácsi Special Edition verziójáról, és most egy újabb, hasonló tematikájú hír érkezett. Az alábbi fotón a Sony Ericsson Z770 Ducati Edition nevezetű készülék látható, melynek érdekessége, hogy egyrészt spéci Ducati ˝ruhába˝ öltöztették, másrészt pedig, hogy rengeteg Ducati háttérkép, videó, témabeállítás és csengőhang kapott helyet a memóriájában. Az egyedi Ducati Bluetooth headsettel együtt szállított telefont júniustól kezdik forgalmazni a Ducati hazájában, Olaszországban.

Sony Ericsson Z770
A 91 gramm tömegű clamshell, vagyis szétnyitható kialakítású készülék alaphelyzetben 93 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 15,5 milliméter vastag. Az egyszerű e-mail kezelésre és nagysebességű internet kapcsolatra kihegyezett Sony Ericsson Z770-ben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul található, a wireless adatátviteli technológiák közül pedig ezúttal a GPRS, az EDGE, az UMTS, a HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s), illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatott. A böngészést a navigombbal irányított úgynevezett Mágneses Egérmutató segíti: ez a megoldás megváltoztatja az ikont, attól függően, hogy az internetes oldalon belül az milyen pozícióban található (szövegbeviteltől, a mutató helyzetétől, vagy a linktől függően).

A 2,2 colos képátlójú belső TFT kijelző 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a felhajtható fedlap felső részébe szerelt digitális fényképezőgép modulba pedig egy 2 millió képpontot (1.600×1.200 pixel) számláló CMOS képérzékelő került. Kár, hogy 2,5x-es digitális zoomra képes kamera mind az autofókuszt, mind pedig a LED-vakut nélkülözi. A 32 MB belső memóriás és Memory Stick Micro (M2) kártyákat fogadó Sony Ericsson Z770 kapcsán említést érdemel még az RDS-es sztereó FM rádió, a TrackID zenefelismerő szolgáltatás, az MP3/AAC zenelejátszó, illetve a diktafon funkció.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom