Connect with us

Nokia Maps 2.0 – mik az újdonságok?

Kütyük

Nokia Maps 2.0 – mik az újdonságok?

Autózz, sétálj és fedezd fel a Nokia Maps legújabb verzióját!

A Nokia a múlt héten jelentette be a Nokia Maps alkalmazás legfrissebb verzióját, mely mobil szoftverrel mi akkor már egy részletesebb cikkben is foglalkoztunk, most pedig tekintsük át a Nokia hazai képviselete által a mai napon a témával kapcsolatban kiadott hivatalos sajtóközleményt!

A februári bemutatása óta több mint 240.000 alkalommal letöltött Nokia Maps 2.0 programban továbbfejlesztették az opcionális autós és a gyalogos navigációt, valamint további multimédiás várostérképeket adtak hozzá. Mostantól az alkalmazás műholdképeket, valamint áttervezett felhasználói felületet kínál. A Nokia térkép- és navigációs megoldásai navigációs sajátosságokat, helyi tartalmat és világtérképeket nyújtanak közvetlenül a felhasználók mobil eszközein, olyan módon, ahogy a kapcsolat nélküli eszközök nem képesek.

Drive – Vezetés:
-A továbbfejlesztett autós navigáció PND-szintű navigációs élményt biztosít gyorsabb útvonaltervezéssel.
-Könnyen használható, átdolgozott felhasználói felület, új navigációs körrel, amiben előre beállított nézetek is helyet kaptak (navigációs, nyíl és madárnézet).
-Magasabb szintű navigációs funkciók: jelzőoszlopok, többmegállós útvonaltervezés.

Walk – Séta:
– Az opcionálisan választható gyalogos navigáció vizuális támogatással hatékonyan segít elsétálni A pontból B pontba. Segít beazonosítani a helyzetünket a környező épületekről, utcákról és parkokról adott információk alapján. Amennyiben a készülékünk alkalmas rá, akkor a mozgásunk irányát is érzékeli.
-A Nokia Maps 2.0 17 város tömegközlekedési információit (a megállóhelyek bejáratait) is tartalmazza a megállók helyi jelölésével.
-Fejlett többérzékelős A-GPS helymeghatározás és gyalogos tájékozódás az iránytű segítségével (a beépített iránytű használatához Nokia 6210 Navigator szükséges).

Discover – Felfedezés:
– A hibrid megjelenítés műholdképek használatával egyes városokban a világ minden tájáról valódi távlati képeket biztosít a mobiltelefonon.
– Az úgy nevezett ˝one-box search˝ megjelölés lehetővé teszi, hogy keressen a helyszínek, címek, éttermek, éjszakai szórakozóhelyek, kirándulóhelyek vagy a szálláshelyek között.
– Új, emelt szintű multimédiás városismertetők fotókkal, videókkal és audio streamekkel.

A Nokia Maps 2.0 a Navteq és a TeleAtlas vektoros térképeit használja. Jelenleg több mint 200 ország térképe érhető el a Nokia Maps alkalmazással, melyek közül több mint 70 navigációra is alkalmas. A térképek bizonyos eszközökre közvetlenül letölthetők, vagy a Nokia Map Loader szoftverrel számítógépről telepíthetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom