Connect with us

technokrata

Magyar kérdésre magyar választ

Kütyük

Magyar kérdésre magyar választ

Memo.hu – az emberi tudás- és tapasztalatkereső.

A memo az Internetet magyar nyelven használók közössége által éltetett olyan webhely, amely valódi válaszokat igyekszik adni a valódi kérdésekre. Az új szolgáltatás lehetőséget teremt arra, hogy kategorizáltan, könnyen kereshető formában járjunk utána egy-egy kérdésnek, és egyszerű módot ad arra, hogy a hasonló érdeklődési területtel rendelkező emberekkel kapcsolatot teremtsünk.

Emellett minden felhasználó szavazást tarthat egy kérdéshez kötődően, és folyamatosan nyomon követheti az általa és a mások által szavazásra bocsátott kérdések megítélését. Választ kaphatunk például arra, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy mitől döglik a légy, vagy hogy miért alma az Apple, de megtudhatjuk azt is, hogy ki írta az első könyvet illetve, hogy mikor lesz euró Magyarországon. Ugyanakkor lehetővé teszi, hogy első pillantásra felmérhessük lelkes tudástár-aktivistától vagy ad-hoc válaszírótól kapunk-e választ kérdésünkre.

A memo az új generációs közösségi gyűjtő oldalak előfutára is, mivel az embereket itt nem pusztán személyes adataik és kötődéseik, hanem az egymás számára hasznos információk és az azonos érdeklődési területek hozzák közel egymáshoz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom