Connect with us

technokrata

A T-Mobile titkos meglepetése – újabb csúcsmobil

Kütyük

A T-Mobile titkos meglepetése – újabb csúcsmobil

A magenta színű szolgáltató új készüléke olyan hirtelen bukkant elő a semmiből, mint derült égből a villámcsapás.

Emlékezetes, hogy a HTC május elején Londonban leplezte le legfrissebb high-end készülékét, a Touch Diamond-ot, melyről kapásból tudni lehetett, hogy idővel a T-Mobile termékskálájában is fel fog bukkanni, még pedig T-Mobile MDA Compact IV néven. A T-Mobile most Németországban tartott egy sajtóbemutatót, melyen nagy meglepetésre nem csak a már ismert MDA Compact IV-et és az Ameo 16 GB-os új változatát mutatták be, hanem a mindeddig ismeretlen MDA Vario IV-et is.

Az MDA Compact IV és az MDA Vario IV közötti legfontosabb különbség, hogy míg az előbbi modell egy hagyományos kialakítású készülék, addig az utóbbinak a felső szekcióját el lehet tolni jobbra, és így villámgyorsan elővarázsolható a géppuska kezű felhasználóknak szánt, teljes értékű QWERTY billentyűzet. Ennek megfelelően ez az újdonság némileg nagyobb és jelentősen nehezebb, mint társa: a csukott helyzetben 103x52x18 milliméter méretű készülék tömege eléri a 158 grammot.

A TFT technológiájú érintőkijelző VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú, a digitális fényképezőgép modul révén pedig maximum 3,2 megapixeles felbontású fotók készíthetők. A háromnormás MDA Vario IV megfelelő HSDPA/HSUPA lefedettség esetén maximum 7,2 Mbit/s-os letöltési, illetve 1,4 Mbit/s-os feltöltési sebességre képes. Említést érdemel továbbá az 528 MHz-es processzor, az integrált GPS-vevő, a microSD bővíthetőség, a Wi-Fi adatátvitel, a TV-kimenet, illetve a sztereó FM rádió.

Az egyelőre ismeretlen árú T-Mobile MDA Vario IV valamikor a nyár végén jelenik majd meg a kereskedések polcain.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom