Connect with us

Hirdetés

technokrata

Piacon az új LG zenemobil: muzsika éjjel-nappal

Kütyük

Piacon az új LG zenemobil: muzsika éjjel-nappal

A dél-koreai gyártó új készüléke elsősorban zenelejátszásra lett kihegyezve.

A leginkább a korábbi csokimobilokéhoz hasonló designt kapott LG KM500 kapcsán elsősorban arra büszke a vállalat, hogy egyetlen feltöltéssel (800 mAh Li-ion) akár 1 napon keresztül, egész pontosan 25 órán át képes muzsikálni. Ahogy az már csak ilyenkor lenni szokott, a Bluetooth 2.0 és az A2DP profil támogatása adott, vagyis a telefon kezeli a sztereó Bluetooth headseteket is. Ezenkívül jó hír, hogy a bal-alsó sarokban még egy 3,5 milliméteres szabványos audio csatlakozó aljzatot is találhatunk.

A felettébb hangzatos, XD Sound Engine 3D Stereo nevezetű technológiával felvértezett, dedikált zenegombos LG KM500 a zenéket (MP3/AAC/WMA) microSD memóriakártyákról képes megszólaltani – a gyári alapcsomagnak többek közt egy 1 GB-os kártya is a részét képezi.

HSDPA és UMTS nincs a készülékben, így be kell érnünk az EDGE és GPRS adatátvitellel. Említést érdemel továbbá a QVGA (320×240 pixel) felbontású és 2 colos képátlójú TFT kijelző, a 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) digitális fényképezőgép modul, az 50 MB-os integrált memória, az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, illetve az USB 2.0 interfész. A csukott helyzetben 100,4x48x14,5 milliméter méretű, illetve 85 gramm tömegű LG KM500 kapcsán a legfrissebb hír, hogy a gyártó ezekben a hetekben kezdi meg a készülék európai kereskedelmi forgalmazását – a telefon ajánlott végfelhasználói ára 239 euró, vagyis mintegy 58 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés