Connect with us

technokrata

Mobilozás féláron és 0 forintos telefonok

Kütyük

Mobilozás féláron és 0 forintos telefonok

Három hónapig féláron beszélhetünk a Vodafone-nál.

A Vodafone legújabb akciója keretében az új egyéni előfizetői szerződést kötő magánszemélyek három hónapon keresztül éjjel-nappal féláron beszélhetnek minden Vodafone-ossal. A Vodafone május 23-án indult akciója keretében minden magánszemély, aki B, C, vagy D kategóriás Vodafone Fix tarifacsomagra köt új havi előfizetői szerződést, három hónapig 50 százalék kedvezménnyel folytathat belföldi, hálózaton belüli hívásokat.

A 3 hónap letelte után ezek a hívások a választott számlacsomagnak megfelelően, normál díjon számlázódnak. A Vodafone Fix tarifák egyszerűek és átláthatók, egységes perc- és SMS díjat kínálnak időszaktól és hálózattól függetlenül minden belföldi mobil és vezetékes hálózatba. Havidíjuk 100 százalékban felhasználható nem csak hanghívásokra, hanem SMS üzenetek küldésére is.

Az akcióban való részvételre csak telefonkészülék vásárlásával együttesen van lehetőség, amihez a Vodafone most négy készüléket különösen kedvező feltételekkel kínál. A promócióban megvásárolható telefonok (Samsung E250, Sony Ericsson Z310i, Nokia 2630 és LG KP230) ára 1 forint, azaz a kerekítési szabályoknak megfelelően bárki 0 forintos áron elviheti őket.

(A Vodafone B, C és D kategóriákra vonatkozó feltételei: 2 éves hűségnyilatkozat aláírása, 1 éves tarifamegtartással.)Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle