Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a por- és cseppálló Sony Ericsson C702

Kütyük

Érkezőben a por- és cseppálló Sony Ericsson C702

Az aktív életvitelt folytató vásárlóknak szánt új Sony Ericsson hamarosan világszerte kapható lesz.

A japán-svéd gyártó idén februárban, a barcelonai Mobil Világ Kongresszuson jelentette be a Sony Ericsson C702-t, melynek kereskedőkhöz történő szállítását ezekben a napokban kezdte meg a vállalat. A készülék minden további nélkül képes ellenállni az esetlegesen ráfröccsenő víznek, vagy éppen a kemény porterhelésnek. A strapabíró anyagokkal ellátott Sony Ericsson C702 kamera nyomógombját és aktív lencsevédőjét úgy tervezték, hogy a 3,2 megapixeles felbontású kamerával még egy kézzel is elkaphassuk a legjobb pillanatokat.

Talán már mondanom sem kell, hogy a fényképezőgép többek közt LED-vakut (vörösszemhatás csökkentéssel), autofókuszt, arcfelismerő funkciót, illetve videófelvevő üzemmódot is kapott. Újdonság az úgynevezett geo-tagging funkció, vagyis, hogy a kamera elmenti a fénykép készítésének koordinátáit magába a felvételbe. Ebből már könnyen kikövetkeztethető, hogy a telefonban integrált GPS-vevőt is találhatunk.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 2,2 colos képátlóval rendelkezik, és a mai elvárásoknak megfelelően QVGA felbontású, illetve 262.144 színárnyalatú. A 160 MB kapacitású belső memória Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, a vezeték nélküli adattovábbításról pedig GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s) és Bluetooth 2.0 (A2DP) technológiák gondoskodnak. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), sztereó FM rádiós Sony Ericsson C702 fekete és kék változatban készül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés