Connect with us

Ingyen mobil net gyerekeknek

Kütyük

Ingyen mobil net gyerekeknek

Ingyenes Vodafone Internet a Városligeti Gyermeknapon.

A Vodafone tíz mobil szélessávú eszközzel biztosította a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület számítógépes sátrában az Internetet a hétvégi Gyermeknapi rendezvények idején. A helyszínre látogatók egész hétvégén ingyenesen próbálhatták ki a Vodafone mobilinternetes szolgáltatását, a helyszínre kitelepített számítógépek segítségével.

Ennek köszönhetően bárki személyesen is meggyőződhetett arról, hogy néhány pillanat alatt akár a szabadban is könnyen kapcsolódhatunk a vezeték nélküli Internet-elérést biztosító eszközökkel. Így a gyerekek sem maradtak le kedves meséikről kedvenc oldalaikon, a nagyobbak chatelhettek, a szülők pedig folyamatosan informálódhattak a legfontosabb hírekről.

A Vodafone egyedülálló ajánlata alapján, havi 6.000 forintért kínál korlátlan mobilinternetes hozzáférést, normál használat mellett. A Vodafone vezeték nélküli internetes hálózata már 121 magyarországi településen érhető el, míg a nagysebességű feltöltési sebességet biztosító Vodafone HSUPA- endszert 88 magyarországi településen, a villámgyors, 7,2 Mbit/s letöltési sebességet pedig már 30 településen használhatják az ügyfelek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom