Connect with us

technokrata

Hihetetlen: egy mobil, mely telefonálásra termett

Kütyük

Hihetetlen: egy mobil, mely telefonálásra termett

Ezúttal fókuszban a telefonos hívások és az SMS-ezés.

5 megapixeles, xenon vakus kamera, GPS navigáció, villámgyors HSDPA adatátvitel és VGA felbontású érintőkijelző – no, ezek egyike sincs a Philips legújabb mobiljában, mely azon vásárlóknak jelenthet ideális választást, akik egyszerűen csak telefonálni, vagy maximum SMS-ezni szeretnének a mobiljukkal.

A candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkező, Philips 191 típusjelzésű újdonságban egy kétnormás (900/1800 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, és nemhogy UMTS, de még EDGE és GPRS sincs benne. Ezzel párhuzamosan a multimédiás üzenetküldést is kihagyták a telefonból, de az SMS funkciókat azért természetesen meghagyták.

A számológép és naptár alkalmazásokat felvonultató Philips 191-ben egy alig 1,25 colos képátlójú, cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző került, mely a maga 96×64 pixeles felbontásával, monokróm színvilágával és menő kék háttérvilágításával csábítja a vásárlókat. A kevesebb mint 60 gramm tömegű, 104,5 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 12,8 milliméter vastag telefon ára minden valószínűség szerint néhány ezer forint lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom