Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Windows-t kapott a mobiltelefonok császára

Kütyük

Új Windows-t kapott a mobiltelefonok császára

A HTC ezúttal egy szoftverfrissítéssel lepte meg a felhasználókat.

Egy ideje már tudni lehetett, hogy a tajvani gyártó a TyTN II tulajdonosok számára elérhetővé kívánja tenni a nemrégiben debütált új mobil Windows-t. Most elérkezett az idő: a HTC TyTN II-re immár hivatalos formában is feltelepíthető a Windows Mobile 6.1, mely többek közt jobb videó teljesítményt, gyorsabb működést és kisebb fogyasztást ígér.

HTC TyTN II (Kaiser)
A GSM (850/900/1800/1900 MHz) szabványú, alaphelyzetben Windows Mobile 6-ot futtató HTC TyTN II-ben nem csak GPRS és EDGE támogatás, hanem UMTS kompatibilitás is van, ennek megfelelően az elsősorban videóhívásokhoz szánt előlapi kiegészítő (VGA) kamera sem hiányzik a telefonból. A ˝Kaiser˝ HSDPA fronton maximum 3,6 Mbit/s-os sebességet képes elérni, legmagasabb feltöltési sebessége pedig 384 Kbit/s.

A vezeték nélküli vonalon említést érdemel továbbá a 802.11b és 802.11g kompatibilis Wi-Fi kontroller, illetve a Bluetooth 2.0 vezérlő. A megfelelő számítási teljesítményt ezúttal egy 400 MHz-es frekvencián ketyegő mikroprocesszor (Qualcomm SMS 7200) biztosítja.

A korábban debütált HTC TyTN modellnél némileg vékonyabb és elegánsabb megjelenésű HTC TyTN II TFT technológiájú, 2,8 colos képátlójú folyadékkristályos kijelzője jó szokás szerint 320×240 pixeles felbontással rendelkezik és 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A speciális, oldalra szétcsúsztatható kialakítással rendelkező HTC újdonság teljes értékű QWERTY billentyűzettel rendelkezik, de ezenkívül akár az érintőkijelzőn megjeleníthető virtuális billentyűzettel is megoldható az adatbevitel.

Szólnunk kell továbbá a a hetvenkét szólamú polifonikus hangzásról, a 3 megapixeles CMOS kameráról, a TouchFLO technológiáról, az integrált GPS-vevőről, valamint az 1.350 mAh kapacitású akkumulátorról. A HTC 112x59x19 milliméter méretű készüléke 190 gramm tömegű (akkumulátorral együtt).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés