Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: utazhatunk bárhová, mobilozhatunk bárhol

Kütyük

T-Mobile: utazhatunk bárhová, mobilozhatunk bárhol

Szinte minden országban, több mint 400 roamingpartner hálózatán telefonálhatnak a T-Mobile-osok.

Külföldön járva szinte az egész Földön, 193 országból 184-ben, összesen több mint 400 partnerhálózaton használhatják mobiljukat a T-Mobile-osok. A piacvezető magyarországi mobil szolgáltató ezzel a hazai mobilcégek közül a mobilhasználat tekintetében a legnagyobb lefedettséget biztosítja a határon túlra utazók számára. Az egyre meghatározóbb szélessávú internet-hozzáférés is mind több helyen érhető el, a T-Mobile 41 ország 73 szolgáltatójával kötött megállapodást, így a havidíjas és Domino ügyfelek a népszerű európai célországokon túl olyan távoli helyeken is internetezhetnek, mint például Japán, Szingapúr vagy Ausztrália.

A T-Mobile-osok leggyakrabban Ausztriában, Németországban és Romániában telefonálnak, és a mobilhasználat alapján legnépszerűbb 10 országban is kizárólag európai államok szerepelnek. Ezekre az országokra is igaz az a tapasztalat, hogy a roaming hívásdíjak tavalyi csökkentése óta az EU országaiban a szezonalitásból adódó forgalomcsökkenés helyett az év utolsó hónapjaiban a használat intenzívebb lett.

Az ügyfelek mobilhasználati szokásaiban tehát a hívásdíjak csökkentésének köszönhetően érzékelhető volt a kedvező irányú elmozdulás, egyre többen hagyják bekapcsolva és használják készülékeket az Európai Unión belül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés