Connect with us

technokrata

Sony Ericsson Xperia: van élet a Windows-on túl is

Kütyük

Sony Ericsson Xperia: van élet a Windows-on túl is

Friss információk a gyártó smartphone terveivel kapcsolatban.

Emlékezetes, hogy a Sony Ericsson idén februárban, a barcelonai Mobil Világ Kongresszuson rántotta le a leplet első Xperia sorozatú telefonjáról, az Xperia X1-ről. Ezen, a kereskedelmi forgalomban valamikor a második félévben debütáló smartphone-on a Microsoft legfrissebb mobil operációs rendszere, a Windows Mobile 6.1 teljesít szolgálatot.

Nyílt titok, hogy a Sony Ericsson hamarosan több új, ugyancsak Xperia sorozatú okostelefont fog bemutatni, ami esetleg azt jelentené, hogy ezeken az egyelőre titkos újdonságokon (X2, X3) az X1-hez hasonlóan redmondi fejlesztésű szoftver kap helyet? A válasz egyértelműen nem, és ezt a választ nem én, hanem Pierre Perron, a Sony Ericsson francia részlegének első embere adta egy neki szegezett újságírói kérdésre.

Emberünk elmondta, hogy a közeljövőben érkező vadonatúj Xperia készülékeken nem feltétlenül Windows lesz, hanem akár Symbian operációs rendszer, UIQ interfész, vagy egy teljesen más szoftver. Kíváncsian várjuk ezen újdonságok hivatalos bejelentését!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom