Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson Xperia: van élet a Windows-on túl is

Kütyük

Sony Ericsson Xperia: van élet a Windows-on túl is

Friss információk a gyártó smartphone terveivel kapcsolatban.

Emlékezetes, hogy a Sony Ericsson idén februárban, a barcelonai Mobil Világ Kongresszuson rántotta le a leplet első Xperia sorozatú telefonjáról, az Xperia X1-ről. Ezen, a kereskedelmi forgalomban valamikor a második félévben debütáló smartphone-on a Microsoft legfrissebb mobil operációs rendszere, a Windows Mobile 6.1 teljesít szolgálatot.

Nyílt titok, hogy a Sony Ericsson hamarosan több új, ugyancsak Xperia sorozatú okostelefont fog bemutatni, ami esetleg azt jelentené, hogy ezeken az egyelőre titkos újdonságokon (X2, X3) az X1-hez hasonlóan redmondi fejlesztésű szoftver kap helyet? A válasz egyértelműen nem, és ezt a választ nem én, hanem Pierre Perron, a Sony Ericsson francia részlegének első embere adta egy neki szegezett újságírói kérdésre.

Emberünk elmondta, hogy a közeljövőben érkező vadonatúj Xperia készülékeken nem feltétlenül Windows lesz, hanem akár Symbian operációs rendszer, UIQ interfész, vagy egy teljesen más szoftver. Kíváncsian várjuk ezen újdonságok hivatalos bejelentését!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés