Connect with us

technokrata

iGO 8: ismét lehet frissíteni

Kütyük

iGO 8: ismét lehet frissíteni

Alighogy megjelent az új iGO 8 a piacon, a fejlesztők immár másodszor is hozzányúltak egy picit.

Legutóbb május elején cikkeztem a kereskedelmi forgalomban április 28-án megjelent iGO 8 frissítéséről, ekkor jelent meg ugyanis a Content Manager-nek és magának az iGO alkalmazásnak az első frissítése. Akkor a Content Manager verziószámra 1.2.657.0-ról 1.3.800.0-ra változott, ellenben a PDA-n lévő iGO furcsa módon a frissítés után is maradt az eredeti 8.0.0.31442 verziószámnál.

Az iGO 8-at tartalmazó, 2 GB-os kapacitású memóriakártyát most egy laza mozdulattal kivettem a PDA-ból és behelyeztem a kártyaolvasóba. A Content Manager indítását követően feltűnt egy kis üzenet, hogy bizony megjelent az alkalmazás új verziója, így gyorsan frissítettem is: a korábbi 1.3.800.0 verziójú szoftver átadta a helyét az 1.3.883.0 verziónak (2008.05.22).

A múltkori esettel ellentétben a friss Content Manager ezúttal nem jelzi, hogy elérhető lenne valami újdonság az iGO 8-hoz. A Content Manager-t érintő változások mibenléte egyelőre sajnos nem ismeretes, és a Nav N Go-tól eddig még a múltkori változások listáját sem sikerült megszerezni. (Ahogy arról már beszámoltunk, a Nav N Go a harmadik negyedévben adja majd ki az iGO első frissített térképeit.)Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom