Connect with us

Hirdetés

technokrata

Garmin GPS navigáció BlackBerry okostelefonokon

Kütyük

Garmin GPS navigáció BlackBerry okostelefonokon

A Garmin ezúttal egy a RIM smartphone-jait érintő bejelentést tett.

Ezek szerint a Garmin Mobile navigációs szoftver 99 dollár ellenében korlátlan ideig használható a különböző BlackBerry modelleken. Ennek keretein belül korlátlanul használható a hang-alapú navigáció, az aktuális forgalmi adatokat tartalmazó Garmin adatbázis, az időjárás előrejelző szolgálatás, vagy éppen a folyamatosan frissített üzemanyag árlista. A Garmin munkatársai elmondták, hogy az új konstrukciót azért alkották meg, mert a felhasználók egy szolgáltatásért szívesebben fizetnek ki egy egyszeri összeget, mint, hogy hónapról hónapra leperkáljanak egy bizonyos havidíjat.

A RIM BlackBerry modellek közül beépített GPS-vevőt tartalmaz a 8310-es és 8800-ás készülék. Aki integrált GPS nélküli BlackBerry-vel rendelkezik, például 8100-ával, vagy 8700-ával, annak a Garmin egy külső GPS-vevővel kombinált termékcsomagot kínál, még pedig 149 dolláros áron.

Megjegyzendő, hogy a Garmin Mobile térképállományai (Navteq) a maximális frissesség érdekében nem magán a BlackBerry készüléken, hanem központi szervereken tárolódnak, így azok letöltése adatforgalmat, illetve extra kiadást generál.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés