Connect with us

technokrata

1, 2, 3, működj! – új energia, ami mindig velünk van

Kütyük

1, 2, 3, működj! – új energia, ami mindig velünk van

Hordozható energia örökmozgó világunkhoz.

A Panasonic bejelentette ˝Pocket Energy˝ nevezetű újdonságát, mely kényelmes és sokoldalú hordozható energiaforrást kínál csaknem minden hordozható és USB-n keresztül tölthető készülékhez.

A Pocket Energy egy hordozható energiatároló eszköz, mellyel csaknem mindenféle, USB-n keresztül feltölthető készülék működtethető és/vagy újratölthető, így például mobiltelefonok, kéziszámítógépek, MP3 zenelejátszók, vagy GPS-vevők. A termék két darab, forradalmian új Panasonic Infinium akkumulátorral van felvérteztve. Az Infinium minden korábbinál tovább képes tárolni az energiát, valamint akár 1.200 alkalommal használható.

A Panasonic Pocket Energy dokkolóval rendelkezik, mellyel feltölthetők a mellékelt Infinium akkumulátorok. Ezeket az akkumulátorokat át is lehet tenni elemmel üzemelő készülékekbe, illetve utazás közben szükség esetén kicserélhetők alkáli, vagy más nagyteljesítményű, AA szabványú elemekre.

A Panasonic Pocket Energy ideális megoldást jelent utazás közben, hiszen nagymértékű felhasználói szabadságot biztosít, és szorult helyzetben is azonnal felhasználható energiaforrást jelent. A Pocket Energy 2008. júniusától lesz kapható az üzletekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom