Connect with us

technokrata

T-Mobile: az új iPhone exkluzív forgalmazója?

Kütyük

T-Mobile: az új iPhone exkluzív forgalmazója?

A magenta színű operátor továbbra is nagyon komoly iPhone tervekkel rendelkezik.

A T-Mobile nem titkoltan abban bízik, hogy a jelenleg kapható iPhone-hoz hasonlóan a közeljövőben érkező második kiadást is exkluzív módon forgalmazhatja majd Németországban. ˝Jó kapcsolatban vagyunk az Apple-lel, és úgy gondoljuk, hogy a jövőben is megtarthatjuk a jogot az iPhone kizárólagos németországi forgalmazására˝ – nyilatkozta Hamid Akhavan, a T-Mobile vezérigazgatója.

Emlékezetes, hogy a német T-Mobile áprilisban egy igen komoly Apple iPhone akciót indított, melynek keretein belül a sokak által egyszerűen csak csodamobilnak becézett készülék előfizetéses ára 99 euróra, vagyis mintegy 25 ezer forintra csökkent. Ezzel a lépéssel a T-Mobile vélhetően ki akarja üríteni jelenlegi raktárkészletét, és felkészíti a piacot az új iPhone érkezésére. Mint ismeretes, a hazai T-Mobile a közeljövőben nem tervezi behozni az országba az iPhone-t.

Az immár nem csak GPRS és EDGE, hanem UMTS és HSDPA kompatibilitást is felvonultató új iPhone a legfrissebb információk szerint június 9-én, az Apple WWDC konferencián debütál majd hivatalosan, és amennyiben minden jól megy, akkor június második felében egyes országokban már kapható is lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek