Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: az új iPhone exkluzív forgalmazója?

Kütyük

T-Mobile: az új iPhone exkluzív forgalmazója?

A magenta színű operátor továbbra is nagyon komoly iPhone tervekkel rendelkezik.

A T-Mobile nem titkoltan abban bízik, hogy a jelenleg kapható iPhone-hoz hasonlóan a közeljövőben érkező második kiadást is exkluzív módon forgalmazhatja majd Németországban. ˝Jó kapcsolatban vagyunk az Apple-lel, és úgy gondoljuk, hogy a jövőben is megtarthatjuk a jogot az iPhone kizárólagos németországi forgalmazására˝ – nyilatkozta Hamid Akhavan, a T-Mobile vezérigazgatója.

Emlékezetes, hogy a német T-Mobile áprilisban egy igen komoly Apple iPhone akciót indított, melynek keretein belül a sokak által egyszerűen csak csodamobilnak becézett készülék előfizetéses ára 99 euróra, vagyis mintegy 25 ezer forintra csökkent. Ezzel a lépéssel a T-Mobile vélhetően ki akarja üríteni jelenlegi raktárkészletét, és felkészíti a piacot az új iPhone érkezésére. Mint ismeretes, a hazai T-Mobile a közeljövőben nem tervezi behozni az országba az iPhone-t.

Az immár nem csak GPRS és EDGE, hanem UMTS és HSDPA kompatibilitást is felvonultató új iPhone a legfrissebb információk szerint június 9-én, az Apple WWDC konferencián debütál majd hivatalosan, és amennyiben minden jól megy, akkor június második felében egyes országokban már kapható is lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés