Connect with us

technokrata

Beszélni tanul a vadonatúj iGO 8

Kütyük

Beszélni tanul a vadonatúj iGO 8

Természetesen nem arról van szó, hogy Andreát és Moha bát logopédushoz küldik…

A Nav N Go a Loquendo TTS Automotive-ot választotta partneréül a 3D-s Nav N Go iGO 8 navigációs szoftverhez. Az átfogó hangtechnikai szolgáltatásokat kínáló Loquendo és a Nav N Go bejelentette, hogy a Loquendo nyújtja majd a Nav N Go számos funkcióval rendelkező navigációs szoftvere, a Nav N Go iGO 8 TTS-alapú (Text-to-Speech) hangszolgáltatásait.

A Nav N Go navigációs eszközökhöz fejleszt szoftvereket; legújabb 3D-s programjukkal, a Nav N Go iGo 8-cal világszerte több, mint 50 elektronikai vállalatnál vannak jelen. Az elmúlt évek során az eladott licencek számának ugrásszerű növekedésével a Nav N Go mára Európa egyik legjelentősebb navigációs szoftverfejlesztő cégévé nőtte ki magát. A Nav N Go mind Európában, mind az Egyesült Államokban elsőként mutatta be a ˝valósághű˝, háromdimenziós navigációs szoftverét, mely részletesen kidolgozott 3D-s térképeivel tökéletesen jeleníti meg a domborzati viszonyokat, az útemelkedéseket, illetve a környező tereptárgyakat és épületeket.

A Nav N Go iGO 8 a díjnyertes Loquendo TTS Automotive Solution cég kiválóan érthető, különböző érzelmi síkokat felvonultató hangszolgáltatásait veszi igénybe: a cég a memória hatékony kihasználásával a legnagyobb igényeket támasztó ügyfeleket és eszközöket is képes kiszolgálni a legkisebb mértékű minőségvesztés nélkül.

A Loquendo TTS Automotive Solution a nyelvek és hangok széles választékát kínálja igen magas színvonalú, előre rögzített, irányokat és utasításokat adó emberi hangok, valamint tiszta és kifejező, dinamikus adatokat, például üzeneteket, híreket, vagy TMC (közlekedési információs csatorna) -híreket közlő text-to-speech (beszédszintetizátorral előállított) hangok felhasználásával.

A Loquendo Embedded Technologies az európai telematikai és információs-szórakoztató ipar piacán elfoglalt vezető helyét a Frost and Sullivan a ˝2008 European Telematics and Infotainment Emerging Company of the Year˝ díjának megítélésével is megerősítette. A Frost and Sullivan elismeréssel nyilatkozta, hogy a Loquendo ˝a beágyazott rendszerekhez továbbfejlesztett beszélő motornak köszönhetően vezető helyet szerzett magának az autós navigáció és mobil navigációs eszközök európai piacán˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom