Connect with us

A világ legvékonyabb luxusmobilja

Kütyük

A világ legvékonyabb luxusmobilja

Ezúttal nem a Vertu, hanem a Mobiado rukkolt elő egy új fejlesztéssel.

A Mobiado Professional 105 ZAF típusjelzésű újdonságról a gyártó nemes egyszerűséggel azt állítja, hogy jelen pillanatban a világ legvékonyabb luxusmobilja. Hogy ez pontosan mit is jelent? Nos, egész konkrétan azt, hogy az alumínium vázas és rozsdamentes acélból készült billentyűket felvonultató készülék vastagsága mindössze 10,6 milliméter. Zárójelben megjegyzem, hogy a világ legvékonyabb mobilja 5,9 milliméteres vastagsággal bír (Samsung SGH-U100).

Az akkumulátorral együtt 162 gramm tömegű, 109,3 milliméter hosszú és 47,5 milliméter széles Mobiado Professional 105 ZAF Nokia alapokon nyugszik, melynek ékes bizonyítéka az S40 5th Edition szoftver. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlójú TFT kijelző gondoskodik, a maga 320×240 pixeles (QVGA) felbontásával, illetve 16,7 millió színárnyalatával.

A négynormás készülék GPRS, EDGE és UMTS kompatibilis, valamint természetesen a Bluetooth sem hiányzik belőle. A digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) CMOS szenzor teljesít szolgálatot, melynek maximális videófelbontása (MP4) sajnos csak 176×144 pixel. Említést érdemel továbbá az 1 GB-os belső memória, a microUSB interfész, illetve az MP3/AAC zenelejátszó alkalmazás. A hat különböző változatban készülő Mobiado Professional 105 ZAF hiányossága, hogy nem képes microSD memóriakártyákat kezelni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom