Connect with us

technokrata

Itt a vadonatúj Nokia Music

Kütyük

Itt a vadonatúj Nokia Music

Íme a finn mobilgyártó legfrissebb alkalmazása.

A Nokiához az elmúlt időkben számos olyan felhasználói visszajelzés érkezett, mely szerint a mobiltelefonokon tárolt zenei állományok frissítése némileg túl van bonyolítva, és a procedúra rengeteg időt vesz igénybe. A felhasználók elmondták, hogy amennyiben a zenék frissítése egyszerűbb lenne, sokkal gyakrabban cserélgetnék a telefonjaikon tárolt digitális muzsikákat.

Ezen visszajelzések alapján a Nokia elkészítette a Nokia Music nevezetű PC-s alkalmazást, melynek segítségével rendkívül könnyen lehet rendszerezni, letölteni, másolgatni, grabbelni vagy éppen lejátszani a kedvenc zenéinket. A Microsoft új WPF technológiáját támogató és természetesen Nokia Music Store kompatibilis Nokia Music alkalmazás jelenleg egyébként még nincs teljesen készen: a szoftver fejlesztés alatt álló béta verziója a Nokia Beta Labs oldalairól tölthető le. A telepítőcsomag mérete mintegy 63 MB.

A Nokia Music első körben a következő telefonokat támogatja: Nokia N81, Nokia N82, Nokia N95, Nokia N95 8GB és Nokia 5610 XpressMusic.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp