Connect with us

technokrata

Exkluzív fotóbemutató: Talmácsi szupermobilja

Kütyük

Exkluzív fotóbemutató: Talmácsi szupermobilja

Lássuk, hogy pontosan milyen telefont is használ világbajnokunk, mely limitált sorozatú készülék most ráadásul bárki által megvásárolható.

Ahogy arról már beszámoltunk, Talmácsi Gábor, az LG és a T-Mobile április végén a Hungaroringen leplezte le az LG Viewty Talmácsi Special Edition mobiltelefont, mely azóta már meg is jelent a kereskedelmi forgalomban, illetve egy rövid látogatást is tett szerkesztőségünkben.

Az LG Viewty Talmácsi Special Edition készülékeken világbajnokunk kedvenc fotói, egy ˝Talmácsi a Hungaroringen˝ videófelvétel (ami a KU990-nel készült), illetve egy spéci csengőhang található, mely nem más, mint Talmácsi versenymotorjának hangja.

LG Viewty
Az LG KU990 leginkább a közelmúltban debütált első Prada mobiltelefonhoz, az LG KE850-hez hasonlítható, azonban lényeges eltérés, hogy az újdonság szolgáltatási köre jelentősen szélesebb. Ahogy azt már megszokhattuk, az iPhone designt kapott telefonról ezúttal is hiányzik a hagyományos billentyűzet. A nagyméretű kijelző alatt csak néhány fontosabb kezelőszerv található, az adatbevitelről pedig az LCD érintésérzékeny funkciója gondoskodik.

A TFT technológiájú display 3 colos képátlón 400×240 képpontot, illetve 262 ezer színárnyalatot képes felvonultatni. A hátfalba integrált, xenon-vakus digitális fényképezőgép modult azonban alaposan átdolgozták, lévén, hogy a KE850-es 2 megapixeles kamerája átadta a helyét egy vadonatúj, nem kevesebb mint 5 megapixeles felbontású fényképezőgépnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom