Connect with us

technokrata

Pofás külső, nagy érintőkijelző, HSDPA, GPS…

Kütyük

Pofás külső, nagy érintőkijelző, HSDPA, GPS…

Lássuk, hogy pontosan mit is tud a Philips felsőkategóriás újdonsága!

Az elmúlt időkben hozzászokhattunk már ahhoz, hogy amennyiben egy új mobilt jelent be a Philips, az az esetek túlnyomó többségében egy az átlagnál kisebb tudású és az átlagnál jelentősen hosszabb működési idejű készülék. Ezúttal azonban kivételesen egy vérbeli high-end modellt mutatott be a gyártó.

A Philips Xenium X-Connect nevezetű újdonság smartphone besorolású, hiszen esetében a Microsoft Windows Mobile 6 tölti be az operációs rendszer szerepét. Azt egyelőre nem tudni, hogy miért nem a vadonatúj 6.1-es Windows Mobile került fel a masinára. Hagyományos billentyűzet nincs is a telefonon, melynek előlapjának szinte teljes felületét a nagyméretű, egész konkrétan 3 colos képátlójú TFT érintőkijelző uralja. Az LCD felbontása egyelőre ismeretlen.

A 624 MHz-es frekvencián üzemelő processzor vélhetően minden helyzetben elegendő számítási teljesítményt fog nyújtani, az integrált memória pedig microSD kártyákkal bővíthető. Wireless fronton említést érdemel többek közt a HSDPA, az UMTS, az EDGE, a GPRS és a Bluetooth 2.0, azonban nagy kár, hogy a Wi-Fi-ről ezúttal le kell mondanunk. A GPS-vevős Philips Xenium X-Connect árával kapcsolatban nem közölt információkat a gyártó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom