Connect with us

technokrata

Friss kémfotókon az 5 megapixeles Sony Ericsson P5

Kütyük

Friss kémfotókon az 5 megapixeles Sony Ericsson P5

Újabb remek felvételek a Sony Ericsson egyelőre még titkos, felsőkategóriás modelljéről.

Már hosszú hónapok óta keringenek olyan pletykák, melyek szerint egy bizonyos Sony Ericsson P5 lesz a cég legújabb business smartphone-ja. Az első jó minőségű élőfotók május elején bukkantak fel, most pedig újabbak érkeztek.

A teljes értékű QWERTY billentyűzettel felvértezett, jelenleg Paris fejlesztési kódnevet viselő újdonságon már a legfrissebb UIQ 3.3-as felhasználói interfész (Symbian OS 9.3) teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig említést érdemel még a 2,6 colos képátlójú érintőkijelző, az 5 megapixeles felbontású kamera (manuális fókuszpont állítási lehetőséggel), az integrált GPS-vevő, illetve a HSDPA/UMTS, valamint Wi-Fi (802.11b/g) adatátvitel. Az energiaellátásról egy 960 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

A szétcsúsztatható kialakítású, fém hátlappal szerelt készülék vastagsága mintegy 16-18 milliméter, illetve, hogy a kijelző felbontása minden valószínűség szerint QVGA (320×240 pixel). A telefonra egyébként gyárilag fel lesz telepítve a Google Maps, a Wayfinder 7.0, illetve az Opera 9.5. Pletykák szerint a telefon hivatalos bejelentésére valamikor a tavasz legvégén kerül majd sor – a várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom