Connect with us

technokrata

LG Bikini: felpörgetett újdonság

Kütyük

LG Bikini: felpörgetett újdonság

Az LG Dél-Koreában már be is mutatta a nálunk csak nemrégiben debütált KF600-as mobil utódját.

A Venus kódnevű LG KF600 Európában hivatalosan a februári Mobil Világ Kongresszuson debütált, és legnagyobb hiányossága, hogy csak EDGE és GPRS van benne. A gyártó Dél-Koreában viszont már bemutatta a HSDPA és UMTS kompatibilis utódmodellt: a Bikini kódnevű újdonság fekete és vörös változatokban készül, és átszámítva mintegy 90 ezer forintba kerül.

LG KF600
Az eddig már több mint 1,2 millió példányban eladott LG KF600 első pillantásra nem sokban különbözik egy csúszka formájú csokimobiltól, azonban ha alaposabban szemügyre vesszük a telefont, gyorsan kiderül a turpisság. Míg az LG KG800-as első európai Chocolate Phone-nak a kijelzője alatt érintésérzékeny gombok találhatók, addig az LG KF600-on ugyanitt egy miniatűr érintőkijelző lelhető fel. Ez a TFT LCD egyébként 1,5 colos képátlójú, 240×176 pixeles felbontású és 262 ezer színű.

Hogy mi az előnye ennek a konfigurációnak? Elsősorban az, hogy a telefon kezelőfelülete a virtuális gomboknak köszönhetően teljesen személyre szabható, és mindig az aktuális felhasználási körülményekhez igazítható. Így például hagyományos navigombot, dedikált zenegombokat, vagy akár egy Jog Wheelt is képes megjeleníteni az egyébként InteractPad névre keresztelt speciális kezelőszerv.

A 101x50x15,7 milliméter méretű, illetve 107 gramm tömegű LG KF600 kapcsán említést érdemel továbbá a GPRS és EDGE adatátvitel, a 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, 2 colos TFT display, a 3 megapixeles (2.048×1.536 képpont) kamera, a 64 MB-os belső memória, a microSD memóriabővítési lehetőség, valamint a Bluetooth 2.0 és USB 2.0 interfész. Az energiaellátásról egy 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely optimális esetben egy feltöltéssel 4 órás beszélgetési időt, illetve 480 órás készenlétet tesz lehetővé.

Az LG KF600 a hazai operátorok közül kizárólag a Pannonnál kapható. A mobil operátortól 49.980 forint ellenében vihető haza az LG újdonsága, már amennyiben persze új előfizetést kötünk a szolgáltatónál. Itt jegyzendő meg, hogy az LG KF600 nemrégiben bezsebelt magának egy rangos iF Product Design díjat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom