Connect with us

technokrata

Dupla csúsztatás – érkezőben a Samsung F400 zenemobil

Kütyük

Dupla csúsztatás – érkezőben a Samsung F400 zenemobil

Fel is út, le is út: a Samsung újdonsága mindkét irányban szétcsúsztatható.

Az idei Mobil Világ Kongresszuson debütált a Samsung legfrissebb zenetelefonja, mely a keresztségben a Samsung SGH-F400 nevet kapta, és érdekessége, hogy a Nokia N95-éhez dupla csúszka mechanizmussal rendelkezik. A készülékkel kapcsolatos friss hír, hogy a Samsung Európában az elkövetkezendő hetekben kezdi meg a telefon kereskedelmi forgalmazását, azonban a várható ár sajnos továbbra is ismeretlen.

Amennyiben felfelé csúsztatjuk a kijelzőt tartalmazó felső szekciót, akkor a megszokott módon a hagyományos billentyűzet bukkan elő alul, ha pedig fordított irányban cselekszünk hasonló módon, akkor felül kivillan a nagyméretű extra hangszóró. Az MP3, AAC, vagy éppen WMA formátumú muzsikák kiváló minőségű hangzásáról a Bang & Olufsen-féle ICEpower technológia gondoskodik, mellyel egyébként nem most találkozunk először egy Samsung mobil esetében.

A háromsávos működésre képes Samsung F400 alaphelyzetben 103x48x16,9 milliméteres méretekkel rendelkezik. A vizuális megjelenítésről egy 2,2 colos képátlójú TFT display gondoskodik, mely egyrészt QVGA (320×240 pixel) felbontásáról, másrészt pedig 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg. A belső memória nem túl nagy, 24 MB-os kapacitással bír, de természetesen minden további nélkül bővíthető, microSD memóriakártyákkal (maximum 8 GB-ig). A gyári alapcsomagban egy 1 GB-os kártya található.

A GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA technológiát egyaránt támogató Samsung sliderphone névjegyzékében maximum 1.000 bejegyzést tárolhatunk el, ezenkívül pedig szólnunk kell még a 3 megapixeles kameráról, a Bluetooth 2.0 (A2DP) kontrollerről, a sztereó FM rádióról (RDS), illetve a Sony Ericsson-féle TrackID-hez hasonló zenefelismerő szolgáltatásról (Shazam).Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom