Connect with us

technokrata

A vásárlásra kiszemelt mobil akár otthon is kipróbálható

Kütyük

A vásárlásra kiszemelt mobil akár otthon is kipróbálható

Az esetleges csalódások elkerülése végett érdemes már a megvétel előtt alaposan kipróbálni az adott készüléket.

Aki mobiltelefon vásárlásra adja a fejét, immár akár otthonában, a kedvenc karosszékében ülve is kipróbálhatja, hogy körülbelül mit is tud a telefon. No persze nem arról van szó, hogy a gyártó futárral kiküldi egy gyors kipróbálás erejéig a mobilt, hanem arról, hogy az internet és egy spéci számítógépes szimuláció révén virtuális módon tehető próbára a készülék.

Ilyen szolgáltatást immár többek közt a Sony Ericsson is biztosít a vásárlójelöltek részére. A kiválasztott modell internetes honlapján egyszerűen csak rá kell kattintani a ˝Próbálja ki a telefont!˝ opcióra, melynek eredményeképp néhány másodpercen belül el is indul a szimuláció. Ennek keretein belül bátran nyomogathatjuk a telefon billentyűzetét, vagy éppen érintőkijelzőjét, megismerkedhetünk szinte az összes funkcióval, bejövő hívást szimulálhatunk, és például azt is megnézhetjük, hogy a telefon milyen színváltozatokban érhető el.

A virtuális próba tehát mindenképpen jó dolog, ettől függetlenül természetesen a telefonokról készített részletes tesztjeinket is érdemes elolvasni, illetve a nagyáruházakban a kézbevételt és az ˝élő˝ termékösszehasonlítást is ajánlott megejteni a vásárlás előtt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom