Connect with us

technokrata

8 és 16 GB-os Apple iPhone szinte féláron

Kütyük

8 és 16 GB-os Apple iPhone szinte féláron

Az iPhone ˝csodamobil˝ most akár rendkívül nyomott áron is beszerezhető.

Az AT&T márciustól forgalmaz jó állapotban lévő, felújított, használt iPhone-okat. Aki megelégszik egy olyan iPhone-nal, melyet valaki már használt előtte, és nem feltétlenül rajong azért a bizonyos ˝új szagért˝, ami egy vadonatúj termék kibontásakor elhagyja annak dobozát, nos annak remek megoldást jelenthet egy felújított iPhone vásárlása.

Az AT&T először a 8 GB-os kapacitással rendelkező Apple iPhone-ból kínált felújított változatokat, nemrégiben viszont már a 16 GB-os nagytesót is felvette a kínálatába. A 8 GB-os használt modellek 249 dollárba (40 ezer forint) kerülnek – aki ugyanilyen készüléket szeretne vásárolni magának, de egy vadonatúj, bontatlan dobozt kíván hazavinni, annak ennél 150 dollárral többet, vagyis 399 dollárt (64 ezer forint) kell kifizetnie. A 499 dolláros (80 ezer forint) listaárú 16 GB-os változatból a felújított modellek 349 dollárba (56 ezer forint) kerülnek. Ezek az árak természetesen 2 éves hűségnyilatkozat aláírása esetén érvényesek.

Ahogy arról már beszámoltunk, a tavaly januárban bejelentett, az USA-ban nyár, Európában pedig ősz óta forgalmazott Apple iPhone március közepétől a szomszédos Ausztriában is hivatalosan kaphatü. A németekhez hasonlóan az osztrákoknál is a T-Mobile az iPhone exkluzív forgalmazója. Mint ismeretes, a hazai T-Mobile vezetője a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy Magyarországon a közeljövőben nem tervezik piacra dobni az iPhone-t.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom