Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a hófehér új Porsche

Kütyük

Megérkezett a hófehér új Porsche

A fehér szín nem csak az autóvásárlók, hanem a mobiltelefon vevők körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A nagy teljesítményű sportautók és terepjárók piacán kiugróan magas a hófehér járgányok aránya, és mostantól már nem csak fehér Porsche 911-est, hanem fehér Porsche mobiltelefont is vásárolhatunk magunknak, no persze csak akkor, ha futja rá… Következzék hát néhány fotó a közelmúltban iF Product Design Award-ot bezsebelt Porsche P9521-es készülék új változatáról!

Porsche P9521
Abszolút felsőkategóriás készülékről lévén szó, nem meglepő, hogy a mintegy 300 ezer forintba kerülő telefonon sehol sem találunk olcsó műanyagokat, azok helyét ugyanis alumínium veszi át. Az egyetlen alumínium szeletből készített borításon kívül nem mehetünk el szó nélkül a speciális kijelzőüveg mellett sem, mely a fejlesztők szerint abszolút karcolásálló.

A P9521 típusjelzésű, hivatalosan idén nyár elején bejelentett mobiltelefon csukott helyzetben 91 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 18,4 milliméter vastag, vagyis csak nagy jóindulattal lehetne ultra-vékonynak nevezni, mint ahogy a 140 grammos tömeg sem teszi éppen pehelysúlyúvá a készüléket.

Érdekesség, hogy ezúttal többek közt egy ujjlenyomat szenzort is kapunk a pénzünkért: ez a funkció nem csak a biztonság növelésére hivatott, hanem segítségével akár az is megoldható, hogy minden egyes ujjunkhoz más-más funkciót társítsunk. Magyarul, ha például a mutatóujjunkkal tapintunk rá a szenzorra, akkor elindul az e-mail kliens, ha pedig a középső ujjunkkal, akkor az a naptár alkalmazást kelti életre.

A 2,2 colos képátlóval rendelkező kijelző a megszokottól eltérően nem TFT, hanem AM-OLED technológiájú. A 262 ezer színárnyalatú panel 320×240 pixeles (QVGA) felbontású. A hátlapban egy 3,2 megapixeles felbontású kamera kapott helyet, mely a mai elvárásoknak megfelelően autofókuszos és optikája mellett vaku (dupla LED) is található. A 30 MB kapacitású belső memória microSD memóriakártyákkal bővíthető.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) P9521 a GPRS és EDGE adatátvitelt támogatja, az UMTS-t és a Wi-Fi-t viszont sajnos nem. A készülék kapcsán említést érdemel még a Bluetooth 1.2 és USB interfész, a fejlett zene- és videólejátszó funkció, valamint a 3,5 órás beszélgetési idő és a 10 napos készenlét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés