Connect with us

Leleplezés: titkos új GPS navigációk – Mio Explora és Leep

Kütyük

Leleplezés: titkos új GPS navigációk – Mio Explora és Leep

A Mio napokban megrendezett hazai sajtótájékoztatóján érdekes új modellek bukkantak fel.

Ahogy arról már beszámoltunk, a tajvani székhelyű gyártó ezen a sajtótájékoztatón a Moov terméksorozatot mutatta be, de ezenkívül a közeljövőt illető terveivel kapcsolatban is elárult néhány részletet.

Mint azt megtudtuk, a cég három kategóriára bontja GPS termékcsaládját. A már hivatalosan is bejelentett Moov szekcióba azon készülékek tartoznak, melyek rendkívül egyszerűen kezelhetők és leginkább csak A-ból B-be történő navigálásra használjuk őket. Ilyen modell például a Moov 200 (3,5 colos LCD-vel), a Moov 330 és a Moov 360 (mindkettő 4,3 colos LCD-vel).

Újdonság az Explora sorozat, melyet az úgymond kalandvágyó és a kísérletezést kedvelő felhasználóknak szán a Mio. Ennek a terméksorozat két, 4,3 colos kijelzős tagja van, a Kelet-Európa térképes T425EEU és a full Európás T455FEU, melyek egyébként jelenleg Mermaid fejlesztési kódnév alatt futnak, és többek közt MP3 lejátszóként és Bluetooth kihangosítóként is minden további nélkül használhatók.

Az igazi profiknak készül a harmadik, Leap nevezetű termékcsalád, melynek egyelőre csak egy tagja van tervbe véve: a Monk kódnevű termék G405FEU típusjelzéssel bír. Ez a 4,3 colos LCD-vel szerelt újdonság már SIM kártyával is etethető, így például vezeték nélküli mobil adatátvitelre (GPRS) is képes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom