Connect with us

technokrata

A Nokiával a rajongók hazavihetik Kylie Minogue-ot

Kütyük

A Nokiával a rajongók hazavihetik Kylie Minogue-ot

A Nokia együttműködik Kylie Minogue-gal, a világ egyik legnépszerűbb énekesnőjével a sztár európai turnéja során.

Az akció időtartama alatt a Nokia 5310 XpressMusic és a Nokia 3500 classic készülékek mellé egy kódot kapnak a vásárlók, mellyel letölthetik a Kylie-val kapcsolatos, exkluzív tartalmakat. Az énekesnő rajongói emellett jegyet nyerhetnek a budapesti koncertre és személyesen is találkozhatnak vele, ha ellátogatnak a www.nokia.com/kylie oldalra.

A Nokia szponzorként is támogatja Kylie nagyszabású, ötvenhárom napos turnéját. A sztár most először dolgozik együtt mobilkészülék-gyártóval. A május 6-án Párizsban induló és augusztus 4-én Londonban záruló turné huszonegy országot érint. A koncertsorozat Kylie legújabb albumát, a 2007 végén megjelent X-et mutatja be.

A Nokia és a Vodafone az egyedi letöltési kódot tartalmazó exkluzív Nokia 5310 XpressMusic és 3500 classic készülékcsomagokkal még közelebb hozza a rajongókat az énekesnőhöz. Az akciós készülékek megvásárlásával a felhasználók az X album mind a 13 számát, a Wow videoklipjét és egy exkluzív, átkevert dalt: a Heart Beat Rock (Benny Blanco Remix) felvételt is letölthetik. Az akció keretein belül, aki egy új, egyéni előfizetéssel együtt megvásárolja a Nokia 5310 Xpress Musicot vagy a 3500 classicot, SMS-ben regisztrálhat, és minden nap az első 40 regisztráló belépőjegyet nyer Kylie Minogue május 15-i, budapesti koncertjére. További információk: www.vodafone.hu/kylie

A Kylie-val folytatott izgalmas együttműködéssel a Nokia az exkluzív tartalmak révén további kapcsolódási pontot kínál a rajongók számára az énekesnőhöz, ugyanakkor a zene mellett vállalt elkötelezettségét is illusztrálja. A Nokia 5310 XpressMusic telefon a Kylie-tartalmakon túl ráadásul egy sor egyéb zenei funkciót is tartalmaz. Az elegáns Nokia 5310 XpressMusic csaknem 18 órányi zenelejátszásra képes. A külön megvásárolható, 4 GB-os microSD kártyával memóriája akár 3.000 dal tárolására is alkalmas.

A Nokia 3500 classic az egyszerűen használható, stílusos mobiltelefont kereső felhasználóknak kínál hagyományos szolgáltatásokat időtálló formában. A vékony Nokia 3500 classic élénk színválasztékban kapható, a billentyűzet körüli szegély színvilága pedig vonzza a tekinteteket. A Nokia 3500 classic FM rádiót, 2 megapixeles kamerát, instant üzenetküldést és 2.000 névjegynek elegendő helyet tartalmaz. Beszélgetési ideje eléri a 3 órát és akár 12 napig áll készenlétben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom