Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokiával a rajongók hazavihetik Kylie Minogue-ot

Kütyük

A Nokiával a rajongók hazavihetik Kylie Minogue-ot

A Nokia együttműködik Kylie Minogue-gal, a világ egyik legnépszerűbb énekesnőjével a sztár európai turnéja során.

Az akció időtartama alatt a Nokia 5310 XpressMusic és a Nokia 3500 classic készülékek mellé egy kódot kapnak a vásárlók, mellyel letölthetik a Kylie-val kapcsolatos, exkluzív tartalmakat. Az énekesnő rajongói emellett jegyet nyerhetnek a budapesti koncertre és személyesen is találkozhatnak vele, ha ellátogatnak a www.nokia.com/kylie oldalra.

A Nokia szponzorként is támogatja Kylie nagyszabású, ötvenhárom napos turnéját. A sztár most először dolgozik együtt mobilkészülék-gyártóval. A május 6-án Párizsban induló és augusztus 4-én Londonban záruló turné huszonegy országot érint. A koncertsorozat Kylie legújabb albumát, a 2007 végén megjelent X-et mutatja be.

A Nokia és a Vodafone az egyedi letöltési kódot tartalmazó exkluzív Nokia 5310 XpressMusic és 3500 classic készülékcsomagokkal még közelebb hozza a rajongókat az énekesnőhöz. Az akciós készülékek megvásárlásával a felhasználók az X album mind a 13 számát, a Wow videoklipjét és egy exkluzív, átkevert dalt: a Heart Beat Rock (Benny Blanco Remix) felvételt is letölthetik. Az akció keretein belül, aki egy új, egyéni előfizetéssel együtt megvásárolja a Nokia 5310 Xpress Musicot vagy a 3500 classicot, SMS-ben regisztrálhat, és minden nap az első 40 regisztráló belépőjegyet nyer Kylie Minogue május 15-i, budapesti koncertjére. További információk: www.vodafone.hu/kylie

A Kylie-val folytatott izgalmas együttműködéssel a Nokia az exkluzív tartalmak révén további kapcsolódási pontot kínál a rajongók számára az énekesnőhöz, ugyanakkor a zene mellett vállalt elkötelezettségét is illusztrálja. A Nokia 5310 XpressMusic telefon a Kylie-tartalmakon túl ráadásul egy sor egyéb zenei funkciót is tartalmaz. Az elegáns Nokia 5310 XpressMusic csaknem 18 órányi zenelejátszásra képes. A külön megvásárolható, 4 GB-os microSD kártyával memóriája akár 3.000 dal tárolására is alkalmas.

A Nokia 3500 classic az egyszerűen használható, stílusos mobiltelefont kereső felhasználóknak kínál hagyományos szolgáltatásokat időtálló formában. A vékony Nokia 3500 classic élénk színválasztékban kapható, a billentyűzet körüli szegély színvilága pedig vonzza a tekinteteket. A Nokia 3500 classic FM rádiót, 2 megapixeles kamerát, instant üzenetküldést és 2.000 névjegynek elegendő helyet tartalmaz. Beszélgetési ideje eléri a 3 órát és akár 12 napig áll készenlétben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés