Connect with us

technokrata

Mark Levinson csúcs muzsika – új flipes LG zenemobil

Kütyük

Mark Levinson csúcs muzsika – új flipes LG zenemobil

A dél-koreai gyártó ezúttal a fiatalabb korosztály képviselőinek próbál kedveskedni.

Az LG KM380 típusjelzésű készülék kifejezetten zenelejátszásra lett kihegyezve.

A telefonon fellelhető, Mark Levinson-féle úgynevezett ˝Restoration Technology˝ arra hivatott, hogy még az átlagnál rosszabb minőségű MP3 muzsikákból is élvezhető dallamokat csalogasson elő. Zárójelben megjegyzem, hogy milliós értékű Mark Levinson audió rendszereket többek közt a Lexus felsőkategóriás autóiba szoktak szerelni, no persze a kis LG mobiltól azért senki se várjon a Lexus-okéhoz hasonló surround hangminőséget.

A hagyományos billentyűzet alaphelyzetben nem látható, ugyanis egy lehajtható flip alá van rejtve. Ezen a flipen egy MP3 gombot és dedikált zenelejátszó gombokat találhatunk, így a zenei funkciók eléréséhez nem feltétlenül kell széthajtani a telefont. A microSD memóriakártyákkal bővíthető LG KM380 kezdőára átszámítva mintegy 35-40 ezer forint körül fog alakulni. A készülék részletes specifikációi (LCD, kamera, wireless) egyelőre ismeretlenek.

Végül érdemes egy pillantást vetni az idén januárban bejelentett Sony Ericsson W350i-re – csak nekem tűnik úgy, hogy elég sok a hasonlóság?Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom