Connect with us

technokrata

Exkluzív luxusmobil: nincs két egyforma példány

Kütyük

Exkluzív luxusmobil: nincs két egyforma példány

Megérkezett a legújabb Mobiado készülék.

A Mobiado bemutatta az Extrem Mobility termékcsalád második tagját, a Professional CAMO névre keresztelt új mobiltelefont. Ahogy azt a gyártótól már megszokhattuk, nemes anyagokból nincs hiány, műanyagokból viszont annál inkább: az új készülék többek közt alumíniumból és rozsdamentes acélból készül. Az exkluzivitást fokozandó, a Nokia alapokra építkező újdonságból mindössze 200 példány készül, ráadásul mindegyik teljesen különböző, köszönhetően a kézi festésnek.

A 142 gramm tömegű candybar (hagyományos kialakítású) telefon 105 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 20 milliméter vastag. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) mobil HSDPA és UMTS hálózatokban még nem használható, így a tehetős vásárlójelölteknek ezúttal be kell érniük a nem túl gyors EDGE és GPRS adatátvitellel.

A 208×208 pixeles felbontású TFT LCD 65 ezer színárnyalatú, előtte pedig egy karcolásálló üveglapot találhatunk. Az 1,3 megapixeles CMOS szenzoros kamera révén maximum 1.280×1.024 képpontos fényképek készíthetők, ezenkívül pedig említést érdemel még a sztereó FM rádió, az AAC/MP3 zenelejátszó, a Bluetooth és USB adatátvitel, illetve a Push To Talk funkció. A 32 MB kapacitású belső memória MMC memóriakártyákkal bővíthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom