Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: a sógorékhoz jön az új 3G iPhone

Kütyük

T-Mobile: a sógorékhoz jön az új 3G iPhone

Nálunk hivatalosan még az első iPhone-t sem forgalmazzák, a szomszédos Ausztriában viszont nemsokára már a második kiadás is kapható lesz.

Az osztrák T-Mobile tegnap Bécsben tartott egy sajtótájékoztatót, melyen a cég munkatársai elárultak néhány részletet a T-Mobile iPhone terveivel kapcsolatban. Mint kiderült, az osztrák T-Mobile szoros együttműködést folytat az Apple-lel az újgenerációs iPhone gyakorlati UMTS/HSDPA tesztjei kapcsán. A magenta színekben pompázó operátor ezenkívül elárulta, hogy Ausztria egyike lesz azon országoknak, ahol elsőként lehet majd 3G-képes új iPhone-t vásárolni.

Pletykák szerint a második iPhone hivatalos bejelentésére valamikor idén nyár elején kerül majd sor, a készüléknek pedig feltehetően három különböző változata lesz elérhető. A kereskedelmi forgalmazás várakozások szerint ősszel fog megkezdődni, és az új iPhone-ok hasonló áron debütálnak majd, mint tavaly az első modellek.

Az osztrák T-Mobile egyébként idén március óta árusítja az Apple első mobiltelefonját. A szolgáltató eddig mintegy 8 ezer iPhone-t adott el, az Ausztriában használatos kikódolt iPhone-ok száma pedig becslések szerint mintegy 10 ezerre rúg. Az operátor úgy véli, hogy az első iPhone várakozásokon aluli sikere annak következménye, hogy a készülék sajnos még nem használható 3G hálózatokban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés