Connect with us

technokrata

Samsung B110: buta és olcsó új mobiltelefon

Kütyük

Samsung B110: buta és olcsó új mobiltelefon

A sok megapixeles fotós mobilok és GPS-es okostelefonok rengetegében hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a Samsung bizony low-end készülékeket is gyárt.

Ennek ékes bizonyítéka a most debütált Samsung SGH-B110, mely azoknak készült, akik leginkább csak telefonálásra és SMS-ezésre szokták használni a mobiljukat.

A fejelsztők ezúttal minden felesleges sallangról lemondtak, így például digitális fényképezőgép modul és memóriakártyákat fogadó bővítőslot sem került az egyébként mindössze 72 grammos újdonságba. A candybar, vagyis hagyományos formavilágú telefon 102 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 15 milliméter vastag. A 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 3 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenlétet képes biztosítani.

A nem TFT, hanem CSTN technológiájú, kisméretű kijelző 128×128 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú, a telefonkönyvben pedig maximum 500 kontaktot lehet eltárolni. A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Samsung SGH-B110 kapcsán említést érdemel még a GPRS Class 10 adatátvitel és a WAP 2.0 böngésző. A pontos ár egyelőre ismeretlen, azonban több mint valószínű, hogy a B110 ára alulról súrolja majd a 10 ezer forintot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle