Connect with us

Mobil függetlenítés – 10 másodperc alatt, házilag

Kütyük

Mobil függetlenítés – 10 másodperc alatt, házilag

Gondot okoz az a fránya SIM-Lock? Már nem sokáig!

Amikor valaki mobil függetlenítésre adja a fejét, általában nem tesz mást, mint elfárad egy erre szakosodott helyre és kéri a készüléke kikódolását. Ettől a módszertől gyökeresen eltér a SIMable nevezetű megoldás, melyet egyrészt akár mi magunk otthon is alkalmazhatunk, másrészt pedig a SIMable nem a mobiltelefont, hanem a SIM-kártyát módosítja. A telefon tehát hálózatfüggő marad és a garanciát sem bukjuk el.

Az eljárás lényege, hogy a SIMable csomag részét képező kis lyukasztóval egy parányi lyukat kell készíteni a SIM-kártyán, majd pedig az ily módon preparált SIM-kártyát a spéci SIMable kártyával együtt kell visszahelyezni a mobiltelefonba. A gyártó felhívja a figyelmet, hogy a SIMable alkalmazását követően a telefon megőrzi összes funkcióját, így például 3G adatátviteli képességét is.

A SIMable kompatibilis a legtöbb manapság használatos készülékkel, így például többek közt a Nokia E65-tel, a Nokia N82-vel, a Nokia N95-tel, a Sony Ericsson K800i-vel, a Sony Ericsson P1i-vel, a Samsung L760-nal, a Samsung U700-zal és a Motorola V8-cal. A támogatott telefonok teljes listája a SIMable weboldalán tekinthető meg. A 16,99 fontba (5.200 forint) kerülő SIMable-t mindenki a saját felelősségére próbálja ki! (Megjegyzendő, hogy nem a SIMable az első és egyetlen ilyen megoldás – ilyen például még az MT-SIM is).Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom