Connect with us

technokrata

Egyszerűen okos: Nokia E51 – hol és mennyiért?

Kütyük

Egyszerűen okos: Nokia E51 – hol és mennyiért?

Egy okostelefon, mely abszolút nincs túlbonyolítva.

A Nokia E51 jelenleg már mindhárom hazai mobil operátornál megvásárolható. A készülék tavaly év végén elsőként a T-Mobile-nál bukkant fel, mely szolgáltatónál új előfizetéssel jelenleg 49.980 forintba kerül a telefon. Másodiknak a Pannon lépett: itt ugyancsak 49.980 forintot kóstál a készülék. Végül nemrégiben a Vodafone is felvette kínálatába a Nokia E51-et, mely új előfizetéssel, illetve pre-paid csomagban 44.970, illetve 60.990 forintos áron kapható. Talán mondanom sem kell, hogy vásárlás előtt érdemes körülnézni a GSM boltokban is, hiszen a telefon kártyafüggetlen ára nem sokkal 50 ezer forint felett mozog.

Nokia E51
A karcsú és elegáns megjelenésű Nokia E51-en egyszerűbben használhatók, gyorsabban elérhetők és szorosabban integráltak a legfontosabb alkalmazások, ugyanakkor a készülék biztosítja a Nokia Eseries okostelefonoktól a fogyasztók által mára elvárt funkciókat és stílusos megjelenést is.

Az univerzális Nokia E51 ideális a munkához, a valós idejű hozzáférést igénylő, hatékony időbeosztással élő üzletemberek számára, akik értékelni fognak egy könnyen beállítható, fenntartható és használható készüléket. A Nokia E51 felhasználói a Nokia megoldásokkal egyetlen készülékről kihasználhatják a mobiltelefóniát, a mobil e-mailt és üzenetküldést, az irodai telefonok szolgáltatásait, valamint költségmegtakarítást is elérnek – az egyetlen telefonszám, egyetlen hangpostafiók, és egyetlen telefonálási rendszer jelentette előnyök mellett.

A gazdagabb és sokoldalúbb üzleti funkciók mellett a Nokia E51 magáncélra is praktikus. A vékony, rozsdamentes acél készülék számos személyes alkalmazással rendelkezik, többek között megtalálható rajta:
-FM rádió, zene- és multimédia lejátszó;
-2 megapixeles kamera, QVGA videófelvevővel;
-A Nokia Download! alkalmazáson keresztül elérhető Nokia böngésző, amely belépő az internetes szolgáltatások széles választékához, interoperábilis a Windows Live-val, amely mobil hozzáférést biztosít a legnépszerűbb Windows Live szolgáltatásokhoz – így a Hotmailhez, a Messengerhez és a Spaces-hez;
-A Download! alkalmazáson keresztül hozzáférhető a Yahoo Go!, a WidSets, valamint számos utazási, egyéni hatékonyságnövelő és szórakoztató alkalmazás.

A 114x46x12 milliméter méretű, Symbian 9.2 operációs rendszerű Nokia E51 kereken 100 gramm tömegű. A 2 colos TFT kijlező 320×240 pixeles felbontású és 16 millió színárnyalatú, a 130 MB-os belső memória pedig microSD memóriakártyákkal bővíthető, maximum 4 GB-ig. Az S60 okostelefon platformos készüléknek részét képezi továbbá a GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (3,6 Mbit/s), Wi-Fi és Bluetooth 2.0 vezeték nélküli adatátviteli technológia.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom