Connect with us

technokrata

Hazánkban az 5 megapixeles Samsung U900 Soul

Kütyük

Hazánkban az 5 megapixeles Samsung U900 Soul

A Samsung új sliderphone-ja megérkezett Magyarországra.

A dél-koreai gyártó a februári Mobil Világ Kongresszust használta fel arra, hogy bemutassa a nagyközönségnek legfrissebb high-end mobilját, a Samsung U900 Soul (Spirit of Ultra) nevezetű készüléket. Ez az újdonság a hazai mobil operátorok közül most elsőként a Pannonnál vásárolható meg: új előfizetéssel a készülék 79.980 forintba kerül. A Sterling Steel, Soul Gray és Platinum Silver változatokban készülő telefon kártyafüggetlen ára hazánkban 100-120 ezer forint körül fog alakulni.

Samsung SGH-U900
Az egyik legfontosabb újdonság a kijelző alatt elhelyezett navigációs panel (Magical Touch), mely ezúttal nem egyszerű, statikus ikonokat hordoz magán, hanem mindig az aktuális felhasználási környezetnek megfelelő funkciókat. Így például ha éppen a zenelejátszót használjuk, akkor az 1,2 colos OLED panelen dedikált zenelejátszó gombok jelennek meg.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Samsung Soul a mai elvárásoknak megfelelően GPRS, EDGE, UMTS és HSPDA kompatibilis, ráadásul 3,5G hálózatokban nem ˝csak˝ 3,6 Mbit/s-os, hanem akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebességre is képes. Wi-Fi ugyan nincs a telefonban, de Bluetooth 2.0 és USB 2.0 természetesen igen.

A csukott állapotban 105,9 milliméter hosszú, 49,5 milliméter széles és 12,9 milliméter vastag Samsung Soul MP3, WMA és eAAC+ formátumú digitális muzsikákat képes megszólaltatni, a Bang & Olufsen-féle ICEpower technológiának köszönhetően kiváló minőségben. Az egy feltöltéssel maximum 15 órás zenelejátszásra képes, microSD bővítőslotos telefonban sztereó FM rádiót (RDS) is találhatunk.

Az autofókuszos digitális fényképezőgép modul kapcsán említést érdemel többek közt az 5 megapixeles fotófelbontás, a QVGA videófelbontás, a négyszeres digitális zoom, a nagy fényerejű LED-segédfény, a képstabilizátor, illetve az arcfelismerő funkció. A 2,2 colos képátlójú, 320×240 pixeles felbontású és 16 millió színárnyalatú TFT kijelzővel szerelt Samsung Soul belső memóriája 128 MB kapacitású.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom