Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csillogó mobil olcsón: LG Shine nyomott áron!

Kütyük

Csillogó mobil olcsón: LG Shine nyomott áron!

Az LG elegáns készülékének ára az elmúlt hónapokban igen jelentős mértékben zuhant.

Az LG KE970 forgalmazását a hazai mobil szolgáltatók közül elsőként a T-Mobile kezdte meg tavaly május elején. Akkor a készülék 49.980 forintos előfizetéses áron debütált a kereskedelmi forgalomban. A magenta színű operátor legfrissebb előfizetéses árlistáján viszont már csak 12.990 forintos összeg szerepel a telefon neve mellett, arról nem is beszélve, hogy pre-paid csomagban is mindössze 24.990 forintba kerül az egyébként három különböző színben (ezüst, arany, fekete) elérhető mobil. Megjegyzendő, hogy a Pannon jelenleg 29.970 forintos előfizetéses áron kínálja a készüléket.

LG KE970
A Shine rozsdamentes acélból készült külsővel rendelkezik, mely egyrészt ellenáll a kisebb-nagyobb külső behatásoknak, másrészt pedig elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A szupervékony mobil külsején található kijelző tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a készüléket.

Az LG KE970 típusjelzésű, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék hátlapjában egy 2 megapixeles felbontású, integrált vakus digitális fényképezőgép modul lakozik, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fényképek készíthetők, de természetesen a videókamkorder funkció sem hiányzik a telefonból. Érdekesség, hogy az optika Schneider-Kreuznach gyártmányú.

Egyedi megoldás, hogy a fedlapon a megszokott ötirányú navigomb helyett ezúttal egy speciális navigációs tekerőtárcsa gombot helyeztek el a fejlesztők. A billentyűzet egyébként elegáns kék háttérvilágítást kapott. A belső memória kapacitása 50 MB, ezenkívül pedig microSD memóriakártyákat is kezel a készülék. A mindössze 13,8 milliméter vastag sliderphone 2,2 colos képátlójú TFT kijelzője a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés