Connect with us

technokrata

Gyémántos érintés: jön a HTC Touch Diamond

Kütyük

Gyémántos érintés: jön a HTC Touch Diamond

A HTC boszorkánykonyhájában ismét készül valami.

A tajvani gyártó holnap tartja meg újabb termékbemutató sajtótájékoztatóját, melynek egyik főszereplője a HTC Touch Diamond lesz: az egyedi megjelenésű masina designja leginkább a Nokia közelmúltban érkezett Prism mobiljainak háromszögek ihlette külsejéhez hasonlatos.

A készülékbe szerelt 2,8 colos érintőkijelző ezúttal nem QVGA, hanem VGA felbontású, vagyis 640×480 pixel büszke tulajdonosa. A display alatt érintőgombokkal felvértezett újdonság hátsó részében egy 3,2 megapixeles felbontású és autofókusz funkciós kamera teljesít szolgálatot, melynek fotó és videó felvételeit egyrészt a 4 GB-os belső memóriában, másrészt a bővítőslotba helyezett microSD memóriakártyákon lehet eltárolni.

A várakozások szerint Microsoft Windows Mobile 6.1 (a Sony Ericsson Xperia X1-hez hasonlóan) operációs rendszert futtató okosság a jó öreg GPRS, EDGE és UMTS mellett a villámgyors HSDPA vezeték nélküli adatátvitelt is támogatja, így segítségével akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még az 528 MHz-es frekvenciájú Qualcomm MSM 7201A processzor, a mozgásszenzor, a sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 (A2DP), a Wi-Fi (802.11b/g), a HSUPA, illetve az eGPS (enhanced Global Positioning System) funkció. A 99x51x10,7 milliméter méretű HTC Touch Diamond várható ára egyelőre ismeretlen. A telefont a T-Mobile egyébként MDA Compact IV néven forgalmazza majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom