Connect with us

technokrata

Érintőkijelzős GPS navigáció minden Suzuki SX4-ben

Kütyük

Érintőkijelzős GPS navigáció minden Suzuki SX4-ben

A Suzukik Garmin navival gazdagodnak.

Korántsem számít újdonságnak, hogy a vásárlók akár gyárilag a műszerfalba integrált navigációval is megrendelhetik az általuk kiszemelt új autót, az azonban igen ritka, hogy egy gyártó alapáron kínálja ezt az extrát, főleg egy olcsó kisautó esetében. Történt ugyanis, hogy a Suzuki bejelentette, hogy a 2009-es modellévű SX4-es modellek mindegyikébe GPS navigációt szerel. A dolog egyetlen, bár korántsem elhanyagolható szépséghibája, hogy a bejelentést nem az európai, hanem az amerikai Suzuki tette, tehát a magyar Suzuki SX4 vásárlóknak egyelőre még távoli ez a GPS Kánaán.

A Suzuki egyébként az amerikai kontinensen az első olyan autógyártó, mely egy 16 ezer dollárnál (2,6 millió forint) olcsóbb modelljét gyárilag standard GPS navigációval látja el. A Suzuki által egyszerűen csak T.R.I.P. névre keresztelt autós navigáció tulajdonképpen nem más, mint egy Garmin nüvi 780: ez az egyébként 750 dollárba (120 ezer forint) kerülő navigációs készülék Bluetooth és TMC kompatibilis, 480×272 pixel felbontású érintőkijelzője pedig 4,3 colos képátlóval bír.

Hazánkban a legolcsóbb Suzuki SX4 az 1.5 GC típusjelzésű modell, mely 2,95 millió forintos áron kapható, a legdrágább kivitel pedig az 1.9 GS 4WD, mely 5,7 millió forint ellenében vihető haza. A magyar Suzuki árlistán egyébként egy Clarion MAP770-es opciós navigációt (28 európai ország térképe) találhatunk, mely 175 ezer forintba kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle