Connect with us

technokrata

A legfrissebb zenemobil: 40 óra folyamatos zenelejátszás

Kütyük

A legfrissebb zenemobil: 40 óra folyamatos zenelejátszás

A Philips új telefonja elsősorban zenelejátszásra lett kihegyezve.

A keresztségben Philips M600 nevet kapott újdonság egy candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítással rendelkező mobiltelefon, mely alaphelyzetben 105 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, illetve 15,3 milliméter vastag.

Ahogy azt a Philips-től már megszokhattuk, a készülék egyetlen feltöltéssel igen hosszú ideig használható: a kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Philips M600 maximum 40 órán keresztül képes hordozható zenelejátszóként funkcionálni. A dedikált zenegombok segítségével rendkívül könnyen elérhetők a zenei funkciók, a hangminőség javítása érdekében pedig SRS WOW technológia is került a telefonba.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlóval rendelkező TFT display gondoskodik, a maga 176×220 pixeles felbontásával, illetve 18 bites színmélységével (262.144 színárnyalat). A microSD memóriakártyákkal bővíthető Philips M600 hátlapjába egy 1,3 megapixeles felbontású kamera került, ezenkívül pedig szólnunk kell még a Bluetooth (A2DP) támogatásról, a 3,5 milliméteres headset csatlakozóról, illetve a GPRS adatátvitelről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák