Connect with us

technokrata

Vodafone: Madonna koncert élőben

Kütyük

Vodafone: Madonna koncert élőben

Madonna koncert élőben a Vodafone ügyfeleknek világszerte.

Madonna április 30-i koncertje élőben követhető a Vodafone live!-on és a Vodafone kiemelt weboldalain. A Vodafone és a Warner Music International (WMI) bejelentette, hogy Madonna 2008. április 30-i koncertjét a Vodafone ügyfelek világszerte élőben nézhetik meg az Interneten és a Vodafone live!-on keresztül. A New York-i Roseland Bálteremben adott koncertje során az énekesnő legújabb albumának, a ˝Hard Candy˝-nak a dalait is előadja.

Összesen 14 országban, köztük Magyarországon is élőben követhetik a Vodafone ügyfelei Madonna New York-i koncertjét a Vodafone live!-on és az interneten. A Vodafone live!-on bárki végignézheti a koncertet élőben, ehhez csupán a tarifacsomaghoz tartozó adatforgalmi díjat kell kifizetni. Ha valaki elmulasztaná, vagy újra nézné a koncertet, az április 28-tól további két hétig lesz elérhető, szintén a Vodafone live! kiemelt részén: Vodafone live! / Zene & csengőhang / Madonna.

A Vodafone Magyarország 2.000 kiválasztott ügyfele Madonna New York-i lemezbemutató koncertjét ezen kívül a Vodafone speciálisan erre kialakított weboldalain is követheti. Az élő közvetítést azok élvezhetik, akik az utóbbi hónapokban a legtöbb zeneszámot vásárolták a Vodafone-on keresztül. A Vodafone az április 28-i héten SMS-ben küldi el a belépéshez szükséges kódot a kiválasztott ügyfeleknek.

További 3.000 ügyfél számára a Vodafone Magyarország lehetőséget biztosít a rögzített koncert megtekintésére május 8-án, 10-én és 14-én este 19:30-tól. Ahhoz, hogy valaki az 1.000-1.000 szerencsés közé kerüljön, csak SMS-ben kell regisztrálni, melynek részletei és pontos feltételei a www.vodafone.hu/madonna oldalon érhetőek el, május 2-tól.

Mind az internetes élő, mind a felvett műsorok során több egyedi webes szolgáltatás áll az előfizetők rendelkezésére: köztük például a több kameraállás között való váltás, vagy a színfalak mögé történő betekintési lehetőség. Emellett moderátor közreműködésével chatelhetnek a honlap többi látogatójával, megoszthatják véleményüket a koncertről és az énekesnőről.

Az élő közvetítés magyar idő szerint május 1-én, csütörtökön hajnali 2:00 órakor kezdődik. Az élő közvetítés megtekintéséhez hajnali 1:30 és 2:00 óra között kell belépni a Vodafone egyedileg kialakított weboldalára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle