Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: Madonna koncert élőben

Kütyük

Vodafone: Madonna koncert élőben

Madonna koncert élőben a Vodafone ügyfeleknek világszerte.

Madonna április 30-i koncertje élőben követhető a Vodafone live!-on és a Vodafone kiemelt weboldalain. A Vodafone és a Warner Music International (WMI) bejelentette, hogy Madonna 2008. április 30-i koncertjét a Vodafone ügyfelek világszerte élőben nézhetik meg az Interneten és a Vodafone live!-on keresztül. A New York-i Roseland Bálteremben adott koncertje során az énekesnő legújabb albumának, a ˝Hard Candy˝-nak a dalait is előadja.

Összesen 14 országban, köztük Magyarországon is élőben követhetik a Vodafone ügyfelei Madonna New York-i koncertjét a Vodafone live!-on és az interneten. A Vodafone live!-on bárki végignézheti a koncertet élőben, ehhez csupán a tarifacsomaghoz tartozó adatforgalmi díjat kell kifizetni. Ha valaki elmulasztaná, vagy újra nézné a koncertet, az április 28-tól további két hétig lesz elérhető, szintén a Vodafone live! kiemelt részén: Vodafone live! / Zene & csengőhang / Madonna.

A Vodafone Magyarország 2.000 kiválasztott ügyfele Madonna New York-i lemezbemutató koncertjét ezen kívül a Vodafone speciálisan erre kialakított weboldalain is követheti. Az élő közvetítést azok élvezhetik, akik az utóbbi hónapokban a legtöbb zeneszámot vásárolták a Vodafone-on keresztül. A Vodafone az április 28-i héten SMS-ben küldi el a belépéshez szükséges kódot a kiválasztott ügyfeleknek.

További 3.000 ügyfél számára a Vodafone Magyarország lehetőséget biztosít a rögzített koncert megtekintésére május 8-án, 10-én és 14-én este 19:30-tól. Ahhoz, hogy valaki az 1.000-1.000 szerencsés közé kerüljön, csak SMS-ben kell regisztrálni, melynek részletei és pontos feltételei a www.vodafone.hu/madonna oldalon érhetőek el, május 2-tól.

Mind az internetes élő, mind a felvett műsorok során több egyedi webes szolgáltatás áll az előfizetők rendelkezésére: köztük például a több kameraállás között való váltás, vagy a színfalak mögé történő betekintési lehetőség. Emellett moderátor közreműködésével chatelhetnek a honlap többi látogatójával, megoszthatják véleményüket a koncertről és az énekesnőről.

Az élő közvetítés magyar idő szerint május 1-én, csütörtökön hajnali 2:00 órakor kezdődik. Az élő közvetítés megtekintéséhez hajnali 1:30 és 2:00 óra között kell belépni a Vodafone egyedileg kialakított weboldalára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés