Connect with us

technokrata

Virtuális telefonszám, akár ingyenes hívásokkal

Kütyük

Virtuális telefonszám, akár ingyenes hívásokkal

A Neophone fizetős hívásaihoz a keretet akár bankautomatából is biztosíthatjuk.

Talán nem is gondolnánk, de 2001 augusztusa óta érhető el a vezetékes, előfizetéses telefonálás alternatívájaként a VoIP, vagyis internetes hangátvitelt nyújtó Neophone szolgáltatás. Előnyei közül érdemes kiemelni, hogy alacsony percdíjakkal, visszahívási opcióval, továbbá virtuális telefonszámmal rendelkezik – a Neophone rendszerén belül pedig ingyenes hívásokat lehet végezni. Használatához egy számítógépre (vagy IP-telefonra) és egy internet kapcsolatra van szükség; szerződéskötéssel nem kell bajlódni.

Mivel a kommunikáció IP-alapú, vagyis a hangtovábbítás az Interneten keresztül zajlik, így nem kell a hálózat fenntartására akkora összeget fordítania az Invitelnek, mintha hagyományos telefonvonalon és -központokon „utazna” a hang. Ennek előnyét pedig az árban látja a felhasználó: nincs belépési- és havi díj sem, a percdíjak pedig alacsonyabbak, mint a hagyományos telefonszolgáltatás esetében. Ráadásul rég elmúltak azok az idők, amikor a VoIP hangminősége kívánnivalót hagyott maga után. A szolgáltatás kipróbálását követően kijelenthetjük: amennyiben technikai eszközeink jó minőségűek, a beszélgetések legalább ugyanolyan színvonalú hangminőségen folytathatók, mintha azt hagyományos telefonvonalon keresztül folytattuk volna.

Az Invitel és az OTP megállapodásának köszönhetően a Neophone-Hívókártya illetve a Neophone-NetTelefon egyenleg közvetlen feltöltésére a bank több mint 1700 ATM-jén keresztül is lehetőség nyílik. A Neophone kártyái országszerte 4000 helyen vásárolhatók meg, főleg benzinkutaknál, hírlapárusoknál és a postahivatalokban. Ha a NeoPhone-Hívókártya használói 2008. április 1. és június 30. között új kártyát vásárolnak, és azt el is kezdik használni, illetve meglévő kártyájuk vagy Neophone-NetTelefon egyenlegük feltöltéskor plusz 10%-os lebeszélhető keretben részesülnek. Az OTP bankjegy-automatán, vagy a Lapker újságosok és független boltok POS terminálján keresztül, valamint online feltöltés esetén további ajándék egyenleget is biztosít az Invitel ügyfeleinek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák